De multe ori medicina alternativă ne oferă soluții pentru tratarea unor probleme care sunt la fel de eficiente ca și cele alopate, dar care produc mult mai puține efecte secundare. Tocmai de aceea, înainte de a recurge la tratamente mai dure, care ne pot afecta ficatul și rinichii, este recomandat să ne gândim și la varianta naturistă a acestor produse.

Pentru a menține cât mai bine funcțiile organismului cu toții ar trebui să ne gândim la un mod de viață cât mai sănătos, care să includă o alimentație diversificată, bogată în legume și fructe, multă mișcare, o hidratare corespunzătoare

și folosirea unei cantități cât mai mici de medicamente.

În magazinul online Secret-herbs.com este disponibul un tratament natural prostatita, care este rezultatul unor ani buni de cercetare și care înglobează în compoziția sa o serie de ingrediente naturale deosebit de eficiente pentru tratarea acestei afecțiuni.

Ce este prostatita?

Această boală reprezintă o inflamare a prostatei, un organ specific masculin, vecin vezicii urinare, mai exact o glandă a aparatului urogenital masculin. De cele mai multe ori aceasta este provocată de o infecție bacteriană, ce poate coloniza tractul urinar și care poate avea cauze diverse.

Simptomele cele mai des întânite, care sunt o dovadă a acestei afecțiuni sunt urinările frecvente de cantități mici de urină, o senzație de durere sau usturime la urinare și chair dificultăți la urinare etc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru a diagnostica această boală, dacă simțiți unele dintre simptomele enumerate mai sus, este recomandați să vă prezentați pentru un consult la un medic urolog. Doar acesta, pe baza unui examen clinic și a unor analize specifice poate pune un diagnostic corect.

Uneori este nevoie pentru depistare chiar și de o ecografie a tractului urinar.

Fiind vorba despre o infecție bacteriană, este nevoie de un tratament cu antibiotic, asociat cu antiinflamatoare și medicamente care ușurează urinările. De obicei aceste tratament durează de la 2 la 6 săpămâni, datorită faptului că prostata este astfel așezată încât există o barieră între sânge și glandă, ceea ce face ca tratamentul să pătrundă cu mai mare dificultate. Pentru a evita complicațiile este obligatoriu să vă prezentați pentru consult la un medic urolog și să respectați întocmai recomandările de tratament.

Care sunt principale cauze ale apariției prostatitei?

Printre cauzele generale care pot conduce la apatiția acestei afecțiuni amintim:

  • expunerea la frig și umezeală
  • mersul pe bicicletă
  • consumul de aliment rafinate, bogate în grăsimi și zahăr, care cresc concentrația de testosteron
  • constipatia, deoarece creează o presiune nefastă asupra organelor pelviene și un mediu propice pentru înmultirea germenilor patogeni
  • consumul excesiv de carne
  • practicile sexuale excesive sau anormale care pot produce congestia prostatei si creeaza un mediu favorabil stagnarii secretiilor, umflarii glandelor sau cresterii bacteriene.

Ce trebuie făcut pentru a preveni riscul de prostatită?

În general adoptarea unui stil de viață cât mai sănătos poate fi soluția la multe probleme de sănătate. În cazul prostatitei pentru a preveni risul este bine să:

  • beți minim 2 litri de apă pe zi, deoarece stimulează diureza și eliminarea toxinelor;
  • diminuați consumul de cafea, băuturi alcoolice, tutun, alimente prea condimentate sau sărate, băuturi îndulcite, oțetul etc.;
  • evitați să luați antibiotice, iar dacă este nevoie să le administrați numia pe bază de prescripție medicală;
  • nu lăsați ca vezica să se umplă prea mult și urinați cât mai repede când simțiți senzația;
  • nu consumați alimente prea grase sau produse cu grăsimi saturate.

Dacă veți ține seama de toate aceste aspecte, veți scade considerabil riscul de a face prostatită. În general, un mod de viață echilibrat, în care veți elimina excesele de orice fel și veți recurge la o alimentație cât mai naturală pot reduce semnificativ  orice risc de îmbolnăvire.

De unde puteți achiziționa produse naturiste pentru tratament?

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

În magazinul online Secret-herbs.com puteți găsi câteva produse deosebite, cu proprietăți generale remarcabile, care sunt rezultatul unor ani buni de cercetare și de îmbunătățire constantă a formulelor. Printre acestea amintim: Cellforce, Digestton, Elixir of Life, Immunoforce, Lifeforce, Nervton, Pectoralis. Ele sunt special concepute pentru a conferi vitalitate organismului, a avea o digestie ușoară și un sistem imunitar cât mai puternic.

Cellforce este un produs extraordinar, cu proprietăți terapeutice deosebite. El conține o formulă specială de ingrediente folosite de mii de ani ca remediu natural pentru boli cum ar fi: bolile tumorale ale prostatei, testiculelor, sânilor, colului uterin, ovarelor, creierului, stomacului, colonului, esofagului, pielii, rinichilor, țesuturi, boala Crohn, adenom de prostată, polipi colon, precum și orice tip de polipi și adenoame și multe altele. Acest produs are efect calmant, antiviral, antibacterian, antiinflamator, emolient, ajută la fortificarea corpului și reduce starea de oboseală.

Fiind un produs naturist, cu un spectru de acțiune foarte larg, este recomandat foarte multor pacienți care suferă de afecțiuni de prostatită. Reacțiile adverse sunt foarte rare  și nu există contraindicații în folosirea lui. Fără a înlocui un tratament chimic prescris de medic el poate fi folosit pentru efectuarea unei cure alternative, cu produse din plante. Formula de sirop îl face mult mai ușor de tolerat și de aceptat pentru organism.

Pentru a afla mai multe detalii despre produsele disponibile și pentru a comanda online accesați site-ul Secret-herbs.com!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si