Close sidebar
Close sidebar

Cel mai bun vin pentru nunta! Iata ce bautura trebuie sa alegi in functie de meniu

Vinul ocupa un loc important in organizarea unui eveniment, in special unuia atat de important precum o nunta

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel mai bun vin pentru nunta

Alegerea vinului potrivit poate fi insa o provocare pentru unii, asa ca daca nu sunteti siguri, cel mai bine ar fi sa apelati la sfatul unui specialist.

Trebuie sa tinem cont si de proportii atunci cand avem de organizat un eveniment. Specialistii se ghideaza mereu dupa "formula magica", conform careia o sticla de vin ar ajunge la 2,15 invitati. Deci pentru un eveniment cu 200 de invitati ar fi nevoie cam de 93 de sticle de vin de 0,75 l.

Cel mai bun vin pentru nunta. Cum alegi vinul in functie de meniu

Trebuie luat in considerare si meniul ales. Regulile de baza sunt simple: vinuri rosii pentru carne rosie, vinuri albe pentru pui si peste. Puteti folosi articolul antementionat pentru mai multe detalii sau, in cazul in care restaurantul ales include si serviciile unui sommelier familiarizat cu talentele bucatarului, puteti cere direct o recomandare.

Meniul ales este de obicei cel mai important criteriu de asociere si va va ajuta sa decideti ce cantitati de vin rosu, respectiv alb aveti nevoie. Un alt aspect de luat in calcul este data nuntii sau mai exact in ce perioada a anului se petrece. Ca regula generala, in anotimpul rece vinul rosu are intaietate pe cand la o nunta in vara, poate chiar una in aer liber, au precadere vinurile albe care sunt in general mult mai racoroase.


Puteti deasemenea sa luati in calcul posibilitatea vinului ca si cadou de plecare. Unii producatori va ofera posibilitatea de a comanda sticle cu etichete personalizate pentru a marca evenimentul.

 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI