Luke Fletcher, in varsta de 28 de ani, juca pentru echipa Nottinghamshire Outlaws impotriva celor de la Birmingham Bears cand a fost lovit direct in fata.

 

Jucatorul a aruncat mingea, iar Sam Hain a lovit-o imediat, in directia lui. Totul s-a intamplat atat de repede incat Luke Fletcher nu a avut timp sa reactioneze.

Mingea l-a lovit puternic direct in frunte si l-a pus la pamant. Colegii lui Fletcher au ramas ingroziti cand au vazut faza.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Sam Hain a intrat in stare de soc cand a vazut ce tragedie a produs mingea lovita cu bata de el.

Jucatorul lovit a parasit terenul si a primit imediat ingrijiri medicale. Meciul a fost abandonat timp de 45 de minute, timp in care jucatorii au incercat sa-si revina din soc.

Dupa 45 de minute, ambii jucatori, atat cel lovit, cat si cel care a lovit au revenit in teren, insa, erau vizibil afectati, scrie The Sun.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si