Vestea mortii fulgeratoare a profesorului Constantin Drugan a socat invatamantul din judetul Valcea, noteaza gazetavalceana.ro.

„Am aflat cu mare durere de plecarea dintre noi a directorului Colegiului National ”Alexandru Lahovari”, Constantin Drugan, un profesor dedicat total muncii la catedra si un gospodar desavarsit pentru institutia pe care cu onoare a condus-o.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Lumea dascalilor de exceptie din Ramnicu Valcea este, de astazi, mai saraca, dar profesorul Constantin Drugan va ramane mai departe alaturi de noi prin rezultatele, umane si materiale, ale muncii sale neobosite. Condoleante familiei indurerate! Dumnezeu sa il odihneasca!”, a declarat primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau.

Profesorul Constantin Drugan s-a stins din viata pe patul spitalului, dupa suferinta provocata de o boala crunta.
Cei care vor sa ii aduca un ultim omagiu o pot face la Capela Cimitirului „Sfantul Ion” din Ramnicu Valcea, acolo unde el va fi depus marti, 13 decembrie 2016.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si