El, că vindecător, într-adevăr avea un dar aparte.  Nu oricine poate să se uite la un om și să îi găsească fix boală și să-l opereze pe viu, lucru pe care eu l-am văzut cu ochii mei.  

 
Joao de Deus, cel mai cunosut mediu al planetei, frecventat de politicieni și celebrități, a fost încătușat. Cazurile de violență sexuală atribuite tamaduitorului au fost dezvăluite, în exclusivitate, vineri.
Sunt zeci de denunțuri, iar unele victime povestesc că au suferit abuzuri încă din copilărie. În urmă anchetei, Joao de Deus a fost arestat și așteaptă decizia instanței.
 
Omul care a atras că un magnet milioane de oameni disperați și-a pierdut într-o secundă strălucirea. Că un muritor de rând a fost luat pe sus de oamenii legi, iar în imagini i se observă resemnarea. Cei care i-au lăudat puterile continuă însă să creadă orbește în Joao de Deus.
 
Milioane de oameni din întreagă lume au urcat dealul speranței din Brazilia. Orbi care jură că și-au recăpătat vederea în câteva secunde, paralizați pe viață care încep să meargă ori suferinzi de cancer care se tratează în mod miraculos și-au lăsat viață pe mâinile acestui tămăduitor: Joao de Deus. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si