Close sidebar
Close sidebar

Cel mai dramatic moment din viața lui Joseph Hadad: "„Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… "

Joseph Hadad este unul dintre cei mai renumiţi bucătari din România. În urmă cu 12 ani, soţia i-a murit de cancer, iar el a rămas cu trei copii.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor. Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42“, a povestit chef Hadad.

„Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soţia mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani şi Lipaz de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie”

Citeste si: Ultimele cuvinte pe care i le-a spus victima lui Mario Iorgulescu soției sale

Citeste si: Creștinii ortodocși sărbătoresc astăzi Sfinții Ioachim și Ana, părinții Fecioarei Maria

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Chef Hadad se consideră vinovat pentru că nu i-a stat soției mai mult alături

Timp de trei ani, Chef Hadad și familia sa au sperat pentru o minune care nu a mai venit. El se consideră că s-a dedicat mult prea mult muncii și nu a reușit să o însoțească la doctor.

„Eu am fost numai cu munca şi eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor… A început tratamentul şi trei ani de zile a suferit.

Am vândut apartamentul, am vândut maşina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc nişte medicamente pentru ea şi nu am reuşit s-o salvez. Am rămas gol…“, a declarat Hadad.

Citeste si: VIDEO| Vremea nostalgicilor din Vama Veche

Citeste si: Elena Băsescu, mesaj pentru mamă! Cum a pozat-o pe Maria Băsescu de ziua ei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI