Cel mai frumos brad de Crăciun din Europa se află în România. Pentru a-l putea admira, trebuie să mergeți la Craiova, la târgul de Crăciun.

Topul celor mai frumoși brazi de Crăciun a fost realizat de European Best Destination. Află cine se mai află în clasament. Locul 2 a fost obținut de Marea Britanie.

România deține cel mai frumos brad de Crăciun din Europa

România deține cel mai frumos brad de Crăciun din Europa

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Cel mai frumos brad de Crăciun din Europa se află în România

Cel mai frumos brad de Crăciun din Europa se află în România, mai exact în Craiova.

Orașul Craiova a reușit să obțină primul loc în topul celor mai frumoși brazi din Europa, realizat de European Best Destination.

Cel mai frumos brad de Crăciun din Europa e la Craiova

Cel mai frumos brad de Crăciun din Europa e la Craiova

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Cel mai frumos brad de Crăciun din Europa poate fi admirat la Târgul de Crăciun de la Craiova, deschis din data de 17 noiembrie. Până pe 2 ianuarie 2024, oamenii pot merge la târg să vizite și să se bucure de cel mai frumos brad, care completează perfect povestea adusă la viață de Târgul de Crăciun.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Târg de Crăciun Craiova

Târg de Crăciun Craiova

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Craiova a devenit Capitala Crăciunului din România, potrivit aceluiași top, care consideră orașul cea mai bună destinație de sărbători.

Olguța Vasilescu, primar al orașului Craiova, a anunțat, printr-o postare pe contul său de Facebook, premiul obținut de orașul pe care îl reprezintă.

Citește și: VIDEO- Au apărut primii brazi pentru Crăciun 2023. Cât costă un brad natural?

Postare Olguța Vasilescu

Postare Olguța Vasilescu

[Sursa foto: Captura Facebook]

Cei mai frumoși brazi de Crăciun din Europa. Marea Britanie, locul II

Cel mai frumos brad de Crăciun din Europa se află la Craiova.

Pe locul doi, s-a poziționat Marea Britanie, fiind considerată regina locațiilor potrivite pentru sărbătorile de iarnă. Cel mai frumos brad din Marea Britanie este Pomul de Crăciun din Trafalgar, care este, de altfel, și cel mai înalt din toată țara. 

Pe locul 2 se află Marea Britanie

Pe locul 2 se află Marea Britanie

[Sursa foto: Pinterest]

La „The Churchill Arms Pub & Restaurant”, turiștii pot admira cea mai minunată decorațiune de Crăciun. Întreaga fațadă a restaurantului este îmbrăcată în brad și plină de luminițe. 

Pe locul 3 se află Viena

Pe locul 3 se află Viena

[Sursa foto: Pinterest]

Pe locul al treilea se află bradul de la târgul de Crăciun din Viena, unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din lume. La Viena se află un brad gigantic, plin de luminițe. Toată Viena este îmbrăcată de sărbătoarea Crăciunului, iar beculețe colorate se află pe fiecare stradă din capitală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si