Cand intra in actiune Dorel, praful s-alege, la propriu. Cocotat de aceasta data pe muzeul Banatului, muncitorul face treaba in stilu-i caracteristic!

Barbatul care lucreaza la reabilitarea monumentului istoric arunca molozul dintr-o galeata direct in strada! Priviti ce nor de praf imprastie, spre disperarea trecatorilor, nevoiti sa inhaleze mizeria!

„Neciopliti! Firma in primul rand nu este pregatita, nu are jgheaburile acelea de scurgere, e o firma de doi lei.

Si muncitorii tot la fel!”, spun oamenii.

Roxana Iliescu, vicepresedinte Consiliul Judetean Timis: „Doamna, asa stiu unii sa faca curatenie, precum gospodinele care isi arunca gunoiul din casa pe fereastra”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Desi cei din consiliul local, care au in grija muzeul, blameaza purtarea muncitorului, nici ei nu umbla cu manusi. Zeci de obiecte de patrimoniu depozitate in conditii improprii pe holurile cladirii au fost distruse dupa ce ploaia s-a inflitrat prin acoperis pana la parter.

Consiliul Judetean a gasit recent spatii de depozitare si a investit o suta de mii de lei in conservarea obiectelor de patrimoniu.

Chiar si asa, pe holuri au mai ramas vestigii care zac direct pe podea, protejate doar de pungi din plastic lipite rudimentar cu scoci.

Accesul vizitatorilor in Muzeul Banatului este interzis de un deceniu, de cand au inceput lucrarile de reabilitare. Din pacate, refacerea muzeului nu este gata nici astazi.

Castelului Huniade a fost construit in 1307.

Consiliul Judetean a alocat 12 milioane de lei proiectului de consolidare. Doar ca reabilitarea a fost intrerupta de mai multe ori din cauza unor neintelegeri intre constructor si beneficiar. Asa ca acum refac doar acoperisul. Muncitorul Dorel a fost penalizat de superiori si a fost mutat de pe santier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si