Close sidebar
Close sidebar

Cel mai "inedit" loc de munca din Romania. Primesti 50 de euro pe zi daca ai pasaport valabil

Acesta este cel mai "inedit" loc de munca din Romania. Poti primi 50 de euro pe zi cu conditia sa ai un pasaport valabil. Dar cat de legal este acest job?

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reporterii PresaSM au surprins de-a dreptul incredibil un anunt in zona Bulevardului Octavian Goga din municipiul Satu Mare. Persoana/firma necunoscuta ofera un ”loc de munca” si 50 de euro aparent pe zi doar ca sa stea intr-o masina care tranziteaza Punctul de trecere al frontierei de la Sighetu Marmatiei. Nu se cere nici macar permis, ci doar un pasaport valabil.

Mai mult, daca persoana interesata nu detine pasaport, ”angajatorul” ii plateste toate taxele in vederea obtinerii acestui document. Tot ce trebuie sa faca persoana interesata este sa insoteasca un alt transport…cel mai probabil de masini. Miroase a activitate ilegala sau cel putin la limita legalitatii.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

”Caut persoane dispuse sa treaca masini in Ucraina pe la vama Shighetul-Marmatiei. Se ofera 50 de euro si transport dus- intors. Se cere pasaport valabil, nu este risc, masinile sunt goale, fara niciun fel de marfa. in caz de nevoie platim taxa de pasaport. Nu se cere permis de conducere, se trece ca insotitor”, este textul anuntului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI