Câștigătorul primului sezon ”Puterea Dragostei”, Bogdan Mocanu, s-a postat pe Instagram direct de pe patul de spital, acolo unde a ajuns din cauza complicațiilor bolii de care suferă.

Bogdan Mocanu are diabet

Dacă nu știați până acum, Bogdan Mocanu suferă de diabet, iar acesta reușește să țină boala sub control și are mereu grijă ce mănâncă. El a povestit de mai multe ori faptul că această boală l-a făcut să stea prin spitale aproape toată copilăria.

Bogdan Mocanu a urcat pe contul de Instagram fotografie cu el pe patul de spital, la descriere notând: ” Not my perfect mornin' ” (Nu-i dimineața mea perfectă). Fanii acestuia s-au sesizat imediat și au încercat să afle motivul pentru care artistul lor preferat se află acolo.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei a suferit o pierdere imensă: ”Astăzi m-am decis să vorbesc despre moartea...”

Se pare că acesta nu are voie să primească vizitatori, fapt pentru care stă singur în salon și se plictisește teribil. Fanii îi sunt alături în aceste momente dificile și nu-l lasă la greu. Aceștia comunică prin intermediul mesajelor cu Bogdan, pentru a-i ridica moralul.

Tânărul câștigător al primului sezon ”Puterea Dragoste” a vrut să le mulțumească tuturor pentru gândurile bune.

Bogdan Mocanu: ”M-am internat vreo 3-4 zile”

Din păcate, Bogdan Mocanu le-a transmis fanilor că din cauza bolii de care suferă, va trebui mereu să aibă în vedere faptul că viața lui nu va fi foarte liniștită. Iar acum va sta internat în spital, 3 sau 4 zile, depinde cât de repede se va face bine.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bogdan Mocanu s-a filmat pe patul de spital[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andra Volos și Andreea, din nou la Puterea Dragostei. Atmosfera din casă se schimbă

"Multumesc mult pentru toate mesajele voastre, sunteti simpatici rau. M-am distrat cu diagnosticele voastre, din fericire nu e nimic mai grav decat diabetul. Motivul pentru care m-am internat, vreo 3-4 zile cat o sa ma tina, a trebuit sa-mi stabilizez un pic glicemia pentru ca in ultima perioada a fost cam nasoala din punctul asta de vedere.

 

Sa stati cu mine, sa nu ma lasati sa ma plictisesc ca nu am voie sa primesc nici vizite, nu am voie sa fac nimic, sunt singur in salonul asta. Urasc spitalele, mi-am petrecut toata copilaria in spitale si s-ar putea sa mai trec pe aici cam toata viata”, a mărturisit acesta.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si