Uluitor cum arată bărbatul care nu s-a tuns niciodată în viață. Omul, în vârstă de 95 de ani, dintr-un sat din India nu și-a tuns părul niciodată. Podoaba sa capilară are o lungime de 7.3 metri. PLetele sunt adunate și împletite în vârful capului.

Uluitor cum arată bărbatul care nu s-a tuns niciodată în viață

Doddapalliah, un bărbat din satul Molakalmuru, din India, are cel mai lung păr din lume.

Potrivit Newsflare, Doddapalliah însuși se consideră o zeitate umană, iar acesta este și motivul pentru care nu s-a atins niciodată de pletele lui: ca să nu își piardă statutul de om-zeu.

cel mai lung păr din lume

Citeste si: VIDEO| Taxe discriminatorii pentru producătorii locali în supermarketuri

Citeste si: VIDEO| Polițiști, ”frați” cu interlopii. Dezvăluiri exclusive după moartea interlopului ”Bobină” din Giurgiu. Ce s-a întâmplat în noaptea accidentului

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Angajat al Ministerului Economiei, confirmat cu coronavirus

Părul foarte lung al bărbatului este o adevărată problemă pentru el. Bătrânul cere ajutorul oamenilor pentru a se deplasa în loc să se tundă, din cauza greutății părului.

Citeste si: Anamaria Prodan este in soc! Unchiul impresarei are coronavirus

O filmare din mediul online a făcut furori.

În ea se poate vedea cum bătrânul merge către locul unde se ținea o ședință foto, însoțit de doi oameni. Se poate observa pe fața lui că are dureri.Doddapalliah îndură chinuri grele pentru a-și păstra părul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si