Close sidebar
Close sidebar

Cel mai mare festival din aceasta vara de la mare s-ar putea tranforma intr-un fiasco. Iata cum arata plaja

Cel mai mare festival de muzica din aceasta vara se poate transforma intr-un fiasco! Turistii care vor veni la festivalul Neversea, peste doua saptamani, vor constata cu stupoare ca nu au nici pe unde sa patrunda cu masinile, nici prea multe cai de iesire de pe plaja. Solutii la toate problemele nu par sa aiba pana acum autoritatile, ci localnicii.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt imagini de la concertul din weekend, de pe plaja Modern. Sute de oamenii fug din calea ploii pe unde apuca: se catara pe dealuri si se inghesuie pe scari.

Marele eveniment, la care au participat peste 30 de mii de oameni a fost ca un exercitiu esuat, inaintea festivalului Neversea, care va avea loc in aceeasi zona.

Organizatorii spun ca pe aceasta plaja va avea loc cel mai mare frestival de muzica din istoria litoralului romanesc. Peste 50.000 de oameni vor lua parte la spectacol si totul suna bine si frumos. Dar oare s-a gandit cineva la problemele de logistica?

 

PROBLEME LA FESTIVALUL NEVERSEA

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sa presupunem ca o furtuna neanuntata se va abate peste petrecareti. Vor fi de doua ori mai multi oameni decat in weekendul trecut, dar tot la fel de putine cai de iesire. Rampe  nu exista, iar scarile care te scot de pe plaja sunt vechi si inguste.

O simt pe pielea lor, de ani intregi, locuitorii din zona plajei Modern.

A doua problema: invazia de masini.

 

SALVAREA VINE DE LA... LOCALNICI?

Desi doar doua saptamani ii mai desparte pe turisti de marele festival Neversea, autoritatile n-au publicat pana acum niciun plan de organizare. Nu stim pe unde vor veni pompierii, politistii si jandarmii si incotro vor fi indrumati cei peste 10 mii de soferi.

Abia saptamana viitoare vor fi puse la punct detaliile... mai precis in al 13-lea ceas.

Pana atunci rezolvarile vin de la localnicii din zona. Domnul Stelica, de pilda,  isi pune la bataie propriul balcon cu vedere spre plaja, pentru turistii care nu vor sa se chinuie in multime.

Si vecina lui, doamna Marieta, va avea apartamentul plin.

Tot localnicii spun ca isi vor scoate la bataie si locurile de parcare. Contracost, desigur. Festivalul Neversea va avea loc in perioada 7-10 iulie, iar pe plaja din Constanta sunt asteptati de-a lungul celor 3 zile aproximativ 150 de mii de turisti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI