Din cate se pare, Silviu Vasile Cristofan, un detinut de 29 de ani, inchis pentru omor, a fost gasit fara suflare de catre colegii de celula. Acestia au dat alarma, iar medicii din Penitenciar au incercat sa-l readuca in simtiri, solicitand si ajutorul medicilor de la SMURD.

Cand au ajuns cei de la SMURD la Penitenciar nu au mai putut decat sa constate decesul, deoarece tanarul nu a raspuns la manevrele de resuscitare.

Trupul neinsufletit a fost preluat si dus la Institutul de Medicina Legala (IML) pentru necropsie. In tot acest timp, autoritatile competente au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta si urmeaza sa afle daca tanarul a murit din cauze biologice sau a fost asasinat.

Citeste si: Mama romanului ranit in atacul din Las Vegas: "Luca a trecut prin momente dificle. Va mai dura pana va putea respira singur"

Silviu Vasile Cristofan, de loc din Bacau, era foarte cunoscut in Penitenciarul Iasi. Desi era incarcerat de numai un an, a avut grija sa ceara respect de la ceilalti detinuti prin toate mijloacele posibile. Tanarul a fost condamnat pentru omor calificat si avea de ispasit o pedeapsa de aproape 25 de ani de inchisoare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Cristofan a castigat respectul tuturor detinutilor dupa ce in vara acestui an a comis inca o crima, chiar in penitenciar. Petru Cozma, de 41 ani, un detinut care a ajuns foarte cunoscut in spatele gratiilor ca urmare a unor agresiuni la care a fost suspus de colegii sai de celula, a fost omorat de Silviu Vasile Crsitofan. Petru Cozma, condamnat la randul sau tot pentru crima, era unul dintre detinutii de care trebuia sa te temi.

Era agresiv, facea scandal din orice, scrie BZI.

De cele mai multe ori, atunci cand voia sa atraga atentia isi batea cuie in cap sau inghitea diferite obiecte taioase. Petru Cozma avea de executat o pedeapsa de 25 ani de inchisoare ca urmare a unei crime comise in anul 2002. A fost asasinat de Cristofan, colegul sau de celula, pentru simplu motiv ca nu i-a respectat autoritatea. Incidentul a avut loc pe data de 23 iunie 2016, insa Petru Cozma a murit la cateva zile, pe data de 28 iunie, la spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

Citeste mai multe AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si