Cea mai saraca localitate din Romania este Necsesti, din judetul Teleorman. Topul a fost realizat de Ministerul Dezvoltarii. In prezent, in localitatea Necsesti se afla 1.300 de oameni. Din acestia, o mie sunt pensionari. Specialistii sustin ca, din acest motiv, localitatea nu mai are sanse de dezvoltare.

Localitatea Necsesti se afla la 100 de km de cel mai bogat oras din Romania. Adica la 2 ore de Capitala tarii.

In anii ’90, Necsesti avea 3.000 de locuitori, scrie ciao.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din anii ’90 pana in prezent, cea mai saraca localitate din Romania s-a injumatatit. In sat mai sunt cativa copii. Majoritatea din ei sunt lasati de parinti in grija bunicilor. Comuna Necsesti, din judetul Teleorman, are 900 de case. 600 din ele sunt locuite in prezent, iar 300 sunt parasite.

Nu am, nu am pe nimenea. Pe Dumnezeu de sus !”, a marturisit o localnica.

Nu avem farmacie, apa curenta, nimic, nimic. Nicio perspectiva in comuna asta, cu asemenea oameni nicio perspectiva! ”, sustine o alta femeie.

„Satul e imbatranit, satul e… mai mult de trei sferturi e imbatranit. 20% daca mai e tineret, restul e plecati toti. Comuna e saraca, nici apa, nici canalizare nu e ”, a marturisit un barbat care a refuzat sa se mute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si