Close sidebar
Close sidebar

Cel mai tanar pilot din Romania are doar 14 ani si face un show de zile mari. El e pustiul minune al driftului romanesc

Este cel mai tanar pilot din Romania! Claudiu Adam, la doar 14 ani, este numit fenomenul driftului romanesc pentru modul in care stapaneste 400 de cai putere. Piruete spectaculoase, derapaje controlate si un show de zile mari pe patru roti cu elevul pilotului Sorin Ene.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Claudiu Adam stapaneste 400 de cai putere la doar 14 ani. Chiar daca, la inceput, parintii nu au fost de acord ca el sa practice acest sport, cand au vazut cat de talentat este l-au sustinut neconditionat.

Este cel mai tanar pilot, iar, in doar doi ani, a devenit un fenomen al driftului romanesc.
Claudiu se transpune intr-o lumea lui. In doar  cateva secunde el transforma totul intr-un adevarat spectacol.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Visul lui Claudiu nu se putea realiza fara sprijinul si indrumarea unuia dintre cei mai cunosuti piloti de drift din Romania, Sorin Ene.

Piruetele spectaculoase, pasiunea cu care controleaza masina dar si adrenalina momentului ne-au indemnat si pe noi sa experimentam aceasta senzatie unica.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI