Close sidebar
Close sidebar

Cel mai tare concept: Cum sa calatoresti in toata lumea fara sa platesti chirie

Un nou concept genial a fost lansat pe piata si iti permite sa calatoresti oriunde fara sa platesti cazarea. Compania Trusted Housesitters este un concept care ii ajuta pe cei care vor sa calatoreasca, insa nu vor sa-si lase animalele de companie singure.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prin urmare, pe acest site se regasesc persoane dornice sa viziteze anumite locuri ale lumii, insa nu au foarte multi bani. Asa ca primesc cazare, in schimbul grijei lor pentru casa si animalele de companie ale familiei dornice de relaxare, scrie Bored Panda.

Pentru a intra in acest cerc, trebuie sa ai o reputatie foarte buna, recomandari serioase, iar documentele tale sa fie verificate pana la sange. Mai mult decat atat, trebuie sa platesti o taxa de membru de 9.92 dolari pe luna.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Daca totul este in regula, nu trebuie decat sa-ti faci bagajul si sa-si traiesti experienta in cel mai frumos conac, poate. Multi oameni au renuntat la locul de munca pentru aceasta experienta!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI