Sylvain H laine, în vârstă de 37 de ani, este acoperit cu opere de artă corporală în valoare de 57.000 de lire sterline și a ajuns chiar să își îndepărteze sfârcul și buricul pentru a face loc altor tatuaje. Profesorul de școală primară, modelul și interpretul din Paris are chiar și gingiile și globii oculari tatuați, după ce și-a început această călătorie a tatuajelor în urmă cu 10 ani, la vârsta de 27 de ani.

Sylvain predă la 29 de copii

Mutându-se la Londra în 2012 pentru a preda la Dulwich College, Sylvain a suferit o criză personală, neștiind ce să facă cu viața lui. În timp ce se afla în Brixton, a observat că bancherul său de la HSBC avea gâtul tatuat. Acest lucru i-a deschis ochii lui Sylvain, făcându-l să vrea să înceapă o călătorie în domeniul tatuajelor. Pe parcursul a trei ani și jumătate, Sylvain și-a acoperit întregul corp, terminând primul strat în Paris. Acum își termină al doilea strat de tatuaje, intenționând să facă un al treilea și un al patrulea. 

Sylvain consideră că tot corpul său este un singur tatuaj, formând un mare costum de corp peste pielea sa, care evoluează în timp.

Citește și: Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume, de nerecunoscut. Apariție-șoc pentru vedeta din Argentina

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sylvain H laine - profesor

Sylvain H laine - profesor

[Sursa foto: Mirror]

În total, Sylvain estimează că a cheltuit 56.000 de lire sterline pentru toate tatuajele și modificările sale. Sylvain nu a constatat niciodată că tatuajele sale i-au afectat cariera. Sylvain predă în prezent la 29 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani. În ciuda aspectului său impresionant, copiii nu sunt deranjați, interesându-i mai mult faptul că este un tânăr profesor de sex masculin din Franța, decât tatuajele sale.
Mai mult, Sylvain constată că elevilor le ia două minute să îl accepte, părinților două zile, iar bunicilor două săptămâni. 

Bărbatul își dorește în continuare tatuaje

Tatăl și sora sa au acceptat decizia sa, însă deși mama sa a fost ezitantă la început, după ce a văzut că este vorba despre o carieră, a început să o accepte. Sylvain nu se confruntă cu ura pe străzi sau pe rețelele sale de socializare. Pentru el, cea mai ciudată o reprezintă întâlnirile online, femeile presupunând că din cauza tatuajelor sale este periculos și criminal.

Sylvain H laine - profesor

Sylvain H laine - profesor

[Sursa foto: Mirror]

"Cu cât ești mai tatuat, cu atât este mai dificil. Am un singur artist tatuator în Paris, Romain Pareja de la Hand in Gloves. Știu ce voi mânca înainte și ce trening voi lua pentru a evita stresul", a spus bărbatul.
El a adăugat: "Voi ajunge să fiu complet negru poate când voi avea 80 sau 90 de ani, deoarece este mai ușor să fii tatuat în tonuri mai închise”.

"Copiilor nu le pasă de tatuaje. Nu au întrebări, principala schimbare pentru ei este faptul că sunt bărbat, deoarece aceasta este de obicei o slujbă pentru femei mai în vârstă. Colegii mei au în jur de 40-50 de ani și au mai mulți copii”, a mai precizat Sylvain.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si