Cel puțin 14 persoane au fost rănite în urma unei explozii de muniții în regiune rusă Belgorod.

"Din cauza unei erori umane, s-a produs o detonare de muniţii în districtul urban Valuiki. Sunt victime: 14 persoane cu răni de gravitate diferită", a indicat Viaceslav Gladkov pe contul său de Telegram.

Citeste si: Prima reacție a lui Zelenski după anunţarea rezultatelor la referendumurile din estul Ucrainei. "Nu mai discut cu Putin"

Serviciile operative investighează împrejurările producerii incidentului. Distanţa de la Valuiki până la graniţa cu Ucraina este de 15 km.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sancțiuni aduse Rusiei. Ursula von der Leyen: „Suntem hotărâţi să facem Kremlinul să plătească”

Sancțiuni aduse Rusiei. Ursula von der Leyen: „Suntem hotărâţi să facem Kremlinul să plătească”

În urma escaladării conflictului în Ucraina, Comisia Europeană a anunțat miercuri noi sancțiuni pentru Rusia. Șefa Comisiei Europene.

„  Nu acceptăm simulacrele de referendumuri şi niciun fel de anexare în Ucraina şi suntem hotărâţi să facem Kremlinul să plătească pentru această escaladare suplimentară  ”,

a declarat aceasta.

Citeste si:  Nicolae Ciucă, despre un posibil atac al Rusiei: „Scenariul atacării României de către Rusia nu trebuie neglijat”

„Izolăm şi lovim şi mai tare economia Rusiei  ”, a spus şefa Comisiei.

Acest pachet de sancțiuni este al optulea la număr și conține interdicţii la importurile de produse ruseşti, ceea ce ar urma să ducă la o pierdere de venituri de şapte miliarde de euro suplimentare pentru Rusia.

Citeste si:  Care este cel mai probabil scenariu nuclear: „Acesta este un război pe care nimeni nu îl poate câștiga”

De asemenea, pachetul de sancţiuni va stabili baza legală pentru o plafonare a preţului la petrolul rusesc şi le va interzice cetăţenilor Uniunii Europene să facă parte din consiliile de administraţie ale companiilor ruseşti de stat.

Noile măsuri ar urma să fie aprobate în unanimitate de cele 27 de state membre ale UE pentru a fi adoptate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si