Mai mulți civili au fost uciși, iar alte zeci de persoane și-au pierdut viața în urma atacurilor cu rachete în mai multe zone din Harkov.
Turnul de televiziune din Kiev, aflat lângă memorialul Holocaustului, a fost atacat de ruși. Cel puțin cinci persoane au murit în această zonă.

Citeste si: Orașul Herson pare să fi fost ocupat de trupele de invazie ruse

Sediul televiziunii centrale din Ucraina a fost bombardat

Sediul televiziunii naționale din Ucraina a fost și el bombardat în jurul orei 17, iar acesta și-a întrerupt brusc transmisiunea. Loviturile au venit la scurt timp după ce Moscova a avertizat că Rusia pregătește raiduri de mare precizie asupra unor centre de comunicații din Ucraina.

20 de oameni au fost răniți în urma unui atac aerian

Guvernul Ucrainei susține că atacula vizat în mod deliberat zone rezidențiale pentru a încerca forțarea negocierilor de pace.

Citeste si: Doi soți, pompieri militari în zona Cernăuți, și-au trimis copiii în siguranță în casa unei angajate a ISU Suceava

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

″În urma atacului aerian clădirea Administrației Regionale a fost parțial distrusă, la fel și clădirile de lângă. Am scos cadavrele a cel puțin șase persoane și în jur de 20 de oameni sunt răniți.”, adaugă Yevhen Vasylenko, reprezentantul Ministerului Situațiilor de Urgență din Kharkiv.

Ministrul rus spune că nu sunt atacate persoane civile

Ministrul Apărării rus, Serghei Shoigu, spune însă că militarii ruși nu țintesc locuri în care stau oamenii.

Citeste si: Imagini emoționante din cel mai mare spital de copii din Kiev. „Nu putem număra câți copii nu am reușit să salvăm din cauza invaziei Rusiei”

"Armata rusă nu ocupă teritoriul ucrainean, ci va lua toate măsurile pentru a proteja vieţile şi siguranţa civililor. Subliniez că sunt bombardate doar ţinte militare şi sunt folosite exclusiv arme de precizie.”, spune acesta.

O rachetă rusească a ucis, duminică, cel puțin 70 de soldați ucraineni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si