Cel puțin 21 de persoane au fost ucise și alte 112 rănite în bombardamentele de la Harkov de noaptea trecută.

Citeste si: Sute de schiori ruşi sunt blocaţi în Bulgaria. Nu știu cum se pot întoarce acasă după închiderea spaţiului aerian

Cu toate acestea, guvernatorul Administraţiei Regionale de Stat Harkov, Oleh Synegubov, a declarat că toate atacurile ruseşti „au fost respinse” şi poziţiile au fost menţinute.

Orașul Harkov a fost centrul celor mai multe bombardamente 

Harkov a fost centrul mai multor bombardamente de la începutul războiului. Un spital militar regional a fost atacat, iar sediul administrației locale a fost lovit de o rachetă în cursul zilei de marți. Mașinile și clădirile din jur au fost avariate. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a numit atacul drept crimă de război.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Un bloc a fost distrus, iar un spital local a fost atacat de parașutiștii ruși

Cel puţin 17 persoane au fost ucise marţi la Harkov, iar alte zeci au fost rănite, potrivit Serviciului de Urgenţă al Ucrainei. Unii analişti au speculat că loviturile de artilerie asupra comunităţilor rezidenţiale ar putea fi un efort al Rusiei de a slăbi înverşunarea Ucrainei de a lupta, mai precizează sursa citată.

Ministerul rus a anunțat că armata rusă deține controlul orașului Herson

Ministerul rus al Apărării a anunțat că militarii ruși dețin controlul asupra orașului Herson și că a fost cucerit în totalitate. Videoclipul postat pe Twitter arată că vehiculele militare rusești se aflau, noaptea trecută, la un sens giratoriu din nordul Hersonului.

Citeste si: UPDATE: Ministerul rus al Apărării susține că orașul Herson a fost cucerit în totalitate

Clădirea administrației regionale din Herson se află în Piața Svobody. Mai multe vehicule militare au fost văzute în partea de est a orașului, după zile de lupte intense.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si