UPDATE- Bilanțul tragediei din Grecia a ajuns la cel puțin 38 de persoane decedate și 100 rănite, după ce două trenuri s-au ciocnit.

Tragedie, noaptea trecută, în Grecia. Peste 32 de persoane și-au pierdut viața, iar alte 85 au fost rănite în urma unei coliziuni dintre două trenuri s-au ciocnit. La fața locului au intervenit 150 de pompieri și 40 de ambulanțe.
Salvatorii au lucrat toată noaptea pentru a încerca să îi scoată pe pasageri dintre fiare.

Cel puțin 32 de persoane au murit, iar 85 au fost rănite după ce două trenuri s-au ciocnit în Grecia

Cel puțin 32 de persoane au murit, iar 85 au fost rănite după ce două trenuri s-au ciocnit în Grecia

[Sursa foto: TWITTER]

Citește și: VIDEO- Trei români și-au pierdut viața într-un accident, în Slovenia

Nu se știe ce anume a provocat tragicul accident.
"A fost un coșmar de zece secunde. A fost panică. Cabluri, foc. Focul a izbucnit imediat", a declarat, pentru Reuters, pasagerul Stergios Minenis.

 Trei români și-au pierdut viața într-un accident, în Slovenia

Un autocar românesc s-a răsturnat în Slovenia, iar din primele informații trei pasageri și-ar fi pierdut viața.  Tragicul  accident  a avut loc pe autostrada Pomurje, între Gančany şi Murska Sobota, în direcţia Murska Sobota.   Autostrada spre Murska Sobota şi Maribor a fost complet închisă, iar autoritățile n-au dezvăluit detalii despre modul în care a avut loc accidentul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Un șofer de microbuz pentru transportul elevilor din Dâmbovița a fost prins băut în trafic, în urma unor verificări efectuate de polițiști.

Polițiștii din Dâmbovița au efectuat mai multe verificări de rutină, iar așa a fost găsit la volan și șoferul unui microbuz școlar.

Citește și:  Șoferul unui microbuz pentru transportul elevilor a fost prins băut în trafic

"Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Moreni au oprit pentru control, pe DJ 710A, în localitatea Valea Lungă, un autovehicul destinat transportului de elevi. După verificarea legalităţii documentelor, conducătorul auto, un bărbat de 55 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat", precizează reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Citește și: Un autobuz cu 60 de pasageri a căzut într-o prăpastie. Tragedii în lanț

Un autobuz cu 60 de pasageri a căzut într-o prăpastie. Tragedii în lanț

Cel puţin 24 de persoane au murit sâmbătă după ce autobuzul în care se aflau a căzut de pe o faleză dintr-un motiv necunoscut în regiunea Piura, la nord de Lima, potrivit poliţiei din Peru. Un alt autobuz a căzut de pe un pod în Pakistan.

Autobuzul din Peru transporta 60 de pasageri. În timpul accidentului, mai mulţi pasageri  au fost aruncaţi pe geamuri, iar alţii au fost blocaţi în interiorul autobuzului.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și:  Angela s-a stins din viață după ce s-a întors de la spital. Tânăra s-a prezentat la urgențe pentru că îi curgea sânge din nas

Autobuzul societăţii Q'orianka Tours plecase din Lima şi se îndrepta spre Tumbes, la frontiera cu Ecuador.

Într-o zonă nelocuită din apropierea oraşului Organos, autobuzul a ieşit de pe drum, în timp ce îi mai rămâneau 260 de km de parcurs până la destinaţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si