UPDATE: Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a aflat cu tristete despre accidentul produs joi, 22 martie a.c., la o uzina chimica din Cehia, in urma caruia si-au pierdut viata mai multe persoane, iar altele au fost ranite. Presedintele Klaus Iohannis isi exprima profundul regret ca cetateni romani au cazut victime ale acestui accident. Presedintele Romaniei transmite condoleante si este alaturi de familiile indurerate ale tuturor celor care si-au pierdut viata in acest tragic accident si ureaza insanatosire grabnica celor raniti.

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat autoritatilor romane sa intreprinda de urgenta toate demersurile necesare pentru ca familiile victimelor cetateni romani sa primeasca asistenta de care au nevoie.

O explozie s-a produs joi la o uzina chimica din Cehia. Un prim bilant anunta cel putin 6 morti si mai multi raniti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cel putin sase persoane si-au pierdut viata si alte cateva au fost grav ranite intr-o explozie produsa joi dimineata intr-o uzina chimica din Kralupy-nad-Vltavou, la 30 de kilometri nord de Praga.

"Am primit informatii despre sase persoane care si-au pierdut viata si altele au fost grav ranite", a declarat o purtatoare de cuvant a brigazii de pompieri din regiunea Boemia Centrala, Vladimira Kerekova, citata

de CTK.

 

Spitalul din Vinohrady din Praga a declansat un plan de urgenta si se pregateste sa primeasca un “numar semnificativ” de pacienti, potrivit stirileprotv.
 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si