Close sidebar
Close sidebar

Cel putin 73 de persoane au murit in urma inundatiilor din India. Peste 85.000 de oameni au fost evacuati

Cel putin 73 de persoane au murit din cauza inundatiilor produse in urma ploilor musonice din statul indian Kerala. Un aeroport a fost inchis, iar peste 85.000 de persoane au fost evacuate, conform oficialilor, scrie BBC.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Autoritatile locale au declarat ca multi dintre cei decedati au fost striviti sub daramaturile cladirilor care au cedat in fata alunecarilor de teren.

Aeroportul international Cochin, unul dintre cele mai aglomerate din India, a fost inchis pana in 18 august dupa ce o pista a fost inundata.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Agentia meteorologica a Indiei a emis o alerta roşie pentru statul Kerala.

Operatiunile de salvare sunt in desfaşurare, iar Guvernul federal a trimis echipaje de urgenta pentru a-i ajuta pe salvatorii localii. "Suntem martorii a ceva ce nu s-a mai intamplat in istoria statului Kerala.

Aproape toate barajele sunt acum deschise. Majoritatea centralelor de purificare a apei s-au afundat in apa, iar motoarele nu mai functioneaza", a declarat ministrul regiunii, Pinarayi Vijayan.

El a adaugat ca situatia a fost inrautatita de faptul ca guvernul statului vecin, Tamil Nadu, nu a eliberat apa de la un baraj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI