O busculadă din timpul unei acțiuni caritabile a ucis 85 de persoane și a rănit peste 322, în Sanaa, capitala Yemenului.
„Printre cei care au murit se numără femei şi copii”, iar în jur de 50 de răniţi sunt în stare gravă, a spus sursa de securitate, care a solicitat anonimatul deoarece nu este autorizată să vorbească cu presa.

Citește și: Cinci bărbați au fost arestați după ce au omorât o femeie într-un ritual religios

Victimele acestei busculade au fost transportate la spital, iar organizatorii evenimentului au fost arestați.

Această acţiune caritabilă a avut loc cu câteva zile înainte de sărbătoarea Eid al-Fitr, care marchează sfârşitul lunii Ramadanului, postul musulman.

Citește și: Un tânăr de 18 ani a fost ucis într-o ambuscadă violentă într-un taxi din Anglia

Un tânăr de 18 ani a fost ucis într-o ambuscadă violentă într-un taxi din Anglia

Un adolescent de 18 ani ar fi fugit într-un restaurant după ce a fost înjunghiat vineri după-amiază în timpul unei ambuscade în taxi.

Jamie Meah, în vârstă de 18 ani, ar fi fugit într-un restaurant de pește și cartofi prăjiți după ce a fost înjunghiat vineri după-amiază în timpul unei ambuscade, în timp ce călătorea cu un taxi prin Leeds cu un prieten. Locuitorii din zonă i-au adus un omagiu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Jamie Meah a fost fotografiat pentru prima dată după ce el și un alt adolescent al cărui nume nu a fost dezvăluit, în vârstă de 16 ani, au fost înjunghiați în timp ce călătoreau într-un taxi în Armley, Leeds, vineri.

Citește și: Cel puțin 17 copii au murit călcați în picioare după un meci de fotbal în Indonezia

Cei doi au fost transportați de urgență la spital în urma incidentului, chiar înainte de ora 17.30, iar Jamie a fost declarat mort la scurt timp după aceea. Se crede că rănile celei de-a doua victime nu îi pun viața în pericol.

Poliția din West Yorkshire a lansat o anchetă pentru crimă și spune că trei suspecți aflați într-un alt vehicul sunt responsabili.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Un rus s-a predat cu tot cu tanc și a negociat prin SMS cu armata ucraineană

Jamie se afla în taxi în timpul orei de vârf împreună cu prietenul său, când un alt vehicul a oprit mașina de închiriat privată, iar cei trei au sărit pentru a-i ataca pe cei doi pasageri. Jamie ar fi fugit de la locul faptei într-un restaurant de pește și cartofi prăjiți din apropiere, unde s-a prăbușit și a fost resuscitat, dar a murit din cauza rănilor.

Citește și: Un youtuber de 21 de ani a fost împușcat după o farsă care a mers prost. Ce s-a întâmplat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si