Atacul nu a fost revendicat deocamdată. Potrivit unor media israeliene, serviciile de securitate israeliene sunt de părere că atacatorul este un palestinian din Cisiordania ocupată.

Bărbatul circula cu o mașină 

Din păcate, am constatat moartea a cinci persoane ”, a declarat, pentru postul de televiziune Kan, Elie Bin, director al Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii.

Citeste si: Sudul Ucrainei, bombardat masiv de armata rusă. Oficial din Nikolaev: "Nemernicii au aşteptat până când oamenii au plecat la muncă"

În cursul serii, locuitori din Bnei Brak, localitate ultraortodoxă la periferia Tel-Aviv-ului, apoi cei din localitatea învecinată Ramat Gan au spus că un bărbat circula cu o maşină şi deschidea focul asupra trecătorilor, informează Agerpres.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Poliţia a precizat că l-a ucis pe atacator, fără a-i dezvălui identitatea.

Al treilea atac din Israel în doar o săptămână

Se pare că nu este primul atac de acest tip din această săptămână. 

Duminică seara, doi polițiști au fost ucişi, iar alte cel puţin trei persoane au fost rănite, după ce doi bărbați au deschis focul într-o zonă aglomerată din oraşul israelian Hadera, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate israeliene.

Atacul a avut loc în apropierea unei staţii de autobuz şi a unor restaurante din Hadera, localitate situată la aproximativ 45 de kilometri nord de Tel Aviv.

Doi cetăţeni israelieni de etnie arabă au deschis focul la întâmplare spre trecători, înainte de a fi împuşcaţi mortal de forţele de ordine, relatează The Times of Israel.

Citeste si: Joe Biden, ședință de urgență cu liderii marilor puteri europene. "Putin învârte cuţitul în rana deschisă a Ucrainei"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si