Ninsorile abundente au dus la anularea a peste 300 de curse aeriene din Istanbul, iar companiile de zbor i-au dus pe calatori in orasele unde aerporturile erau deschise si i-a lasat acolo. Este cazul si a aproximativ 100 de romani care astapta de 3 zile in Gaziantep, o localitate aflata în apropierea granitei cu Siria. De aici ar urma sa ajunga la Istanbul si apoi in Romania.

Coada la aeroport in Istanbul
Coada la aeroport in Istanbul

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Unul dintre romanii aflati acolo a povestit pentru Digi24 ca se tem pentru viata lor, mai ales ca astazi a fost un atentat terorist in localitate si se aud mereu impuscaturi.

„Nu am dormit azi noapte de frica. Compania de zbor ne da bilete catre Istanbul, e un singur functionar acolo, ne tot da bilete pentru zboruri pentru a doua zi, dar a doua zi, zborurile se anuleaza.

Maine este a cincea zi de cand suntem în situatia aceasta”, a spus romanul”, a povestit el.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si