Close sidebar
Close sidebar

Cel putin o mie de turisti romani sunt blocati in Turcia din cauza zapezii. 100 sunt in Gaziantep, unde a fost un atentat: "Nu am dormit azi noapte de frica"

Cel putin 1.000 de romani sunt blocati de cateva zile in mai multe orase din Turcia, dupa ce toate cursele aeriene au fost anulate din cauza furtunilor de zapada.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ninsorile abundente au dus la anularea a peste 300 de curse aeriene din Istanbul, iar companiile de zbor i-au dus pe calatori in orasele unde aerporturile erau deschise si i-a lasat acolo. Este cazul si a aproximativ 100 de romani care astapta de 3 zile in Gaziantep, o localitate aflata în apropierea granitei cu Siria. De aici ar urma sa ajunga la Istanbul si apoi in Romania.

Coada la aeroport in Istanbul

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Unul dintre romanii aflati acolo a povestit pentru Digi24 ca se tem pentru viata lor, mai ales ca astazi a fost un atentat terorist in localitate si se aud mereu impuscaturi.

„Nu am dormit azi noapte de frica. Compania de zbor ne da bilete catre Istanbul, e un singur functionar acolo, ne tot da bilete pentru zboruri pentru a doua zi, dar a doua zi, zborurile se anuleaza. Maine este a cincea zi de cand suntem în situatia aceasta”, a spus romanul”, a povestit el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI