Incidentul a avut loc pe Bulevardul Kutuzovski, in apropierea unei statii de metrou din vestul capitalei Rusiei.

Politia investigheaza doua posibile cauze ale accidentului. Potrivit unei surse citate de RIA Novosti, este posibil ca franele vehiculului sa fi cedat sau ca accidentul sa fi survenit dupa ce o masina a taiat calea autobuzului.

Soferul autobuzului a fost retinut de politie.

"Un atac terorist este exclus.

Soferul nu a reusit sa controleze vehiculul", a declarat o sursa apropiata anchetei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Un oficial anonim din cadrul serviciilor de securitate a declarat ca este vorba de un accident rutier si nu exista suspiciuni ca ar fi fost vorba de un atac cu vehicul.

Soferul autobuzului se numeste Viktor Tikhonov, in varsta de 58 de ani. Accesta a fost testat cu aparatul etilotest, insa rezultatul a fost negativ. Potrivit primelor informatii, barbatul era sofer de mai bine de 30 de ani.

Barbatul a declarat ca accidental ar fi fost produs din cauza unei defectiuni la sistemul de franare al autobuzului.

”Am mers pana la statia Slavyansky Boulevard, acolo este ultima oprire. Avream 3 persoane in autobuz si am fost nevoit sa atept 15 minute pentru a pleca. Un alt autobuz a venit in spatele meu, am vrut sa ma mut sa-i fac loc. Cu frana de mana trasa, autobuzul a intrat in pasaj.

Am facut totul sa-l opresc, dar nu s-a oprit. Autouzul are cutie automata, deci nimic nu mai putea fi facut”, au fost primele declaratii ale soferului.

 

Sursa: News .ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si