Accident grav în apropiere de Greta, în Hunter Valley, New South Wales. Un autocar plin cu nuntași s-a răsturnat, iar cel puțin zece persoane și-au pierdut viața. 

Citește și: Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier pe DN 2. Traficul în zonă a fost blocat

Tracy Chapman, care reprezintă poliţia din New South Wales, a declarat că nuntaşii se deplasau la Singleton, probabil pentru a fi cazaţi.

Accidentul a avut loc la ora locală 23.30, iar autobuzul s-ar fi răsturnat la un viraj. Șoferul de 58 de ani a fost arestat. 

Citește și: VIDEO-Un TIR s-a răsturnat în Leghia, județul Cluj. Șoferul rămas încarcerat a decedat

Un TIR s-a răsturnat în Leghia, județul Cluj. Șoferul rămas încarcerat a decedat

Marți după-amiază, un bărbat și-a pierdut viața, după ce a pierdut controlul asupra TIR-ului pe care îl conducea. Acesta a lovit doi stâlpi și un cap de pod, răsturnându-se pe DN1, Cluj.

Citește și: 12 răniți în accidentul teribil cu autocarul din Buzău. Medicii au fost chemați de acasă pentru a se ocupa de pacienți

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

În această după-amiază, în apropierea localității Leghia, județ Cluj, pe DN1 E60, a avut loc  un accident rutier. Un autotren încărcat cu sucuri s-a răsturnat pe partea dreapta, la coborâre pe panta cu intersecția cu Leghia. A alunecat aproximativ 200 de metri. Cabina a fost smulsă și trasă sub remorcă. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, șoferul, din Bihor, a rămas încarcerat.

Pompierii de la Detașamentul Huedin au intervenit în acest caz, cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. 

Citește și: VIDEO- Plan Roșu de Intervenție în Buzău. 23 de persoane au fost rănite, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat

”Victima a fost extrasă şi prezintă leziuni incompatibile cu viaţa. Bărbatul avea aproximativ 50 de ani”, a precizat ISU Cluj.

”Conducătorul unui ansamblu de vehicule, bărbat în vârstă de 55 de ani, din judeţul Bihor, se deplasa dinspre Oradea spre Cluj-Napoca. Pe un sector de drum cu o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ansamblul de vehicule lovind un stâlp, iar ulterior un cap de pod şi un al doilea stâlp. Din nefericire, echipajul medical prezent la faţa locului a declarat decesul acestuia”, a transmis IPJ Cluj.

Citește și: Autobuz căzut de pe pod, după ce șoferul a adormit la volan

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si