Gabriela Antonia Colgiu și Andreea Nicoleta Pătrânoiu, ambele în vârstă de 15 ani și colege de bancă la Liceul „Mihail Sebastian” din Brăila au fost găsite tefere, după ce nu s-a știut nimic de ele timp de 5 zile. Ultima oară fuseseră văzute când au plecat de la școală.

Autoritățile au făcut anunțul despre fetele din Brăila, care au dispărut luni, 3 februarie., au fost, din fericire, găsite.

Adolescentele, colege de bancă la Liceul „Mihai Sebastian” nu au mai dat niciun semn imediat după ce au terminat cursurile.

Andreea și Gabriela au fost găsite tefere pe raza municipiului Brăila. Au fost duse la audieri.

Citeste si: VIDEO| Bucureștenii au avut de înfruntat azi și gerul, și trotuarele necurățate de zăpadă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fetele au fost găsite după ce mama uneia dintre ele a sunat continuu pe numărul fiicei sale, până când tânăra a răspuns. Astfel au fost localizate și găsite de autorități.

Citeste si: Tulburător: povestea femeii care a murit în brațele fiului, după ce a așteptat 16 ore să fie consultată de medici pe holul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța

Nici până în acest moment nu se știe ce le-a făcut pe fete să plece.

Citeste si: A murit medicul chinez care a incercat sa avertizeze ca urmeaza o epidemie. Numarul deceselor a depasit 600, iar peste 30.000 de oameni sunt infectati

“Pâna la ora 14.00 fetele au fost la ore. Absențe nu aveau, nu au dat nimic de bănuit. Erau eleve de notele 7 și 8.

Familiile lor țineau legatura cu mine. Ieri, între orele 14.00-15.00, fetele au fost acasă, și-au luat telefoanele și încărcătoarele și apoi au plecat“, a spus diriginta celor două eleve.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si