Cursă extrem de strânsă pentru președinția Statelor Unite: totul depinde de rezultatele alegerilor din câteva state-cheie. Publicația The Guardian a analizat care sunt scenariile în care Joe Biden poate ajunge președinte și în ce scenarii Donald Trump își poate păstra fotoliul prezidențial de la Casa Albă (vezi foto mai jos).

Citeste si: Donald Trump, un nou mesaj controversat despre rezultatul alegerilor din SUA. "Păcat pentru țara asta"

Șeful Comisiei electorale din Wisconsin a anunțat la NBC că s-a încheiat numărătoarea în acest stat și a fost câștigată de Joe Biden, cu un avans de 20 697 de voturi față de Donald Trump. Wisconsin are 10 voturi electorale, ceea ce îi aduce lui Biden un total de 248- față de cele 213 ale lui Trump.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Autoritățile electorale din Pennsylvania au anunțat, într-o conferință de presă, că mai sunt de numărat peste 1 milion de voturi. Statul acesta este unul dintre cele cruciale pentru câștigarea alegerilor pentru Casa Albă, furnizând 20 de voturi electorale. Deocamdată, Donald Trump conduce, cu 54% din voturi, față de 48,8% cât are Joe Biden. 

Scenariile câștigătoare pentru Joe Biden

Joe Biden ar putea să câștige Alegerile prezidențiale din SUA în următoarele scenarii:

Scenariile câștigătoare pentru Donald Trump

Donald Trump pare indispus de cele mai recente rezultate venite de la biroul electoral, acuzând fraude operate de democrați. El poate, totuși, să se impună în cursa pentru Casa Albă:


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si