Close sidebar
Close sidebar

Cele mai amuzante scuze folosite de soferii care sunt trasi pe dreapta. „incepe Halep la 5”

Viteza excesiva si condusul sub influenta bauturilor alcoolice sunt principalele cauze pentru care soferii sunt amendati cel mai des. Desi aparatele radar arata clar ca au depasit viteza regulamentara, iar fiola arata ca au baut inainte de a se urca la volan, conducatorii auto incearca sa se scuze in fel si chip.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Asta nu e masina sa mergi cu 50 km/h”

Arogantii au un alt gen de scuze “Asta nu e masina sa mergi cu 50 km/h”, admitand totodata ca sunt vinovati. Fara sa se gandeasca la consecinte, acestora li se pare o blasfemie sa mearga in localitate cu doar 50 km/h.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Un alt sofer a scris la procesul verbal intocmit de politisti ca…nu a fost atent la aplicatia Waze.

Tras pe dreapta pentru ca a circulat cu o viteza mai mare decat cea legala, un conducator auto, intr-un moment de sinceritate, le-a spus politistilor ca se grabea sa vada un meci al Simonei Halep.

Mai exact, a scris pe procesul-verbal de contraventie faptul ca se grabea deoarece “incepe Halep la 5”, potrivit observator.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI