Însă atunci când vine vorba despre calitatea construcțiilor și facilităților moderne puse la dispoziție, merită să optezi pentru apartamente de vanzare Pipera/ Scoala Americana.

Pipera este una dintre cele mai selecte și apreciate zone din partea de nord a Bucureștiului. Aici poți găsi la vanzare orice tip de apartament dorești, fie că este vorba despre un penthouse, un apartament ultramodern și spațios sau un duplex cu grădină.

Apartamentele deosebite de 1, 2, 3 și chiar mai multe camere se găsesc în oferta mai multor ansambluri rezidențiale.

De ce sunt apartamentele din Pipera/ Școala Americană cele mai apreciate?

Există numeroase motive pentru care o zonă și proprietățile disponibile au o căutare mult mai mare și sunt mai apreciate. În cazul zonei Pipera/ Școala Americană interesul se bazează pe următoarele aspecte:

· Este o zonă în care se găsesc multe opțiuni de apartamente noi, de lux

Un apartament nou vine cu o serie de caracteristici și facilități pe care cu greu le întâlnești la o proprietate mai veche. Este construit după standarde noi, mult mai sigure, oferă o dispunere și împărțire a spațiului mult mai avantajoasă, confortul oferit este cel al unei locuințe actuale. Dacă iei în calcul și faptul că nu trebuie să investești nimic în renovare, ci poate doar în reamenajare, în cazul în care dorești, alternativa este una cât se poate de tentantă.

Citeste si: Ion Dichiseanu, interviu în pandemie. "A fost cumplit să stau în casă. Abia aştept să joc din nou, sunt entuziasmat precum un copil"

· Locuințe cu amenajări moderne și confort sporit

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Materialele de construcție și tehnologiile actuale implementate sunt mult mai eficiente și economice decât în trecut, ceea ce garantează un confort sporit, cu costuri de întreținere mai mici. Există multe opțiuni de dotări și design modern, din care nu lipsesc elementele arhitecturale distincte și amenajările de ultimă generație.

· Numeroase opțiuni de relaxare și petrecere a timpului

Multe dintre ansamblurile rezidențiale din zona Pipera dispun de piscine interioare sau exterioare, centre de wellness și spa, săli de jocuri și de sport, locuri de petrecere a timpului și relaxare, restaurante, terase etc.

Citeste si: VIDEO- Alina Laufer și Ilan au doi gemeni adorabili și o familie superbă

· Școli și grădinițe internaționale

Pentru familiile cu copiii este foarte important să fie aproape de instituții de învățământ recunoscute. Din acest punct de vedere în zonă se află renumite școli internaționale și grădinițe, cu predare intensivă în limbi străine.

· Aproape de parcuri și de artere importante de circulație.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În cazul în care preferi să petreci mult timp în aer liber sau să evadezi la sfârșit de săptămână spre zone turistice de sezon, locația este cea mai avantajoasă. Ești foarte aproape de Pădurea Băneasa, Parcul Herăstrău, DN1 și de autostrada A3.

Citeste si: Cafeluța de dimineață. Imagini frumoase pe care să le trimiți celor dragi

Așadar zona Pipera oferă multe avantaje celor care sunt în căutarea unui stil de viață activ și modern. Fie că dorești un apartament într-un imobil cu regim mic de înălțime, cu acces la grădină sau parc, ori un apartament într-un bloc ultramodern cu multe etaje și o priveliște spectaculoasă, aici ai cele mai multe șanse să găsești ceva pe placul tău.

Pentru mai multe informații și mai multe oferte de apartamente de vânzare în Pipera/ Școala Americană, nu ezita sa soliciți consilierea unui broker imobiliar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si