Cele mai bune bancuri cu unguri

1. Un ungur ramane blocat intr-un lift din Cluj. Apasa butonul pentru a lua legatura cu dispecerul si aude:- Pentru limba romana tastati 1. Pentru limba maghiara tastati 2. Se gandeste el un pic, apasa 2 si aude:- Ce-i, ungure, te-ai blocat in lift, ai?

2. Un cioban ardelean statea pe iarba, in apropierea unei fantani. Un om se duce la fantana cu intentia de a bea apa.

- Nu bea, omule, e otravita!- Nem tudom.- Apoi bea, dar incet, ca-i rece.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

3. Ajung doi unguri in Bucuresti. Fara nici un ban, foame mare, ce se gandeste unul:- Hai sa ne despartim si sa cersim, iar la sfarsitul zilei ne intalnim sa vedem cat a strans fiecare... Zis si facut! Se despart ei, pleaca fiecare unde crede de cuviinta si, pe inserat, se intalnesc dupa cum au stabilit.- Tu cat ai strans?- 10 lei...- si cum ai facut?- Am fost intr-un parc si am scris pe un carton: «Nu am serviciu, am 3 copii de crescut, va rog sa ma ajutati!».

Dar tu cat ai strans?- 7.658 de lei.- Iooy!!! Dar cum ai facut?- Am scris pe un carton: «imi lipseste 1 leu sa ma intorc in Ungaria».

4. Un ungur agata o prostituata in Gara de Nord si o duce la el acasa. O dezbraca si vede ca era epilata peste tot.- Unde e peru’? intreaba mirat ungurul.- Hai sictir; la 50 de lei ora vrei sa te invat si geografie?!

5. Doi unguri merg la un restaurant romanesc.- Doua oua moua, zice primul.- Ve rog sa scuzati prietenul meu, zice al doilea. Nu prea bine vorbeste romaneste. Doi oi moi, ve rog! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si