Close sidebar
Close sidebar

Cele mai bune bancuri cu unguri! Citeste-le si spune-le mai departe prietenilor!

Bancurile etnice sunt printre preferatele romanilor. Iar cele cu si despre unguri sunt mereu la cautare. Va prezentam in continuare cele mai bune bancuri cu unguri!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cele mai bune bancuri cu unguri

1. Un ungur ramane blocat intr-un lift din Cluj. Apasa butonul pentru a lua legatura cu dispecerul si aude:- Pentru limba romana tastati 1. Pentru limba maghiara tastati 2. Se gandeste el un pic, apasa 2 si aude:- Ce-i, ungure, te-ai blocat in lift, ai?

2. Un cioban ardelean statea pe iarba, in apropierea unei fantani. Un om se duce la fantana cu intentia de a bea apa. - Nu bea, omule, e otravita!- Nem tudom.- Apoi bea, dar incet, ca-i rece.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

3. Ajung doi unguri in Bucuresti. Fara nici un ban, foame mare, ce se gandeste unul:- Hai sa ne despartim si sa cersim, iar la sfarsitul zilei ne intalnim sa vedem cat a strans fiecare... Zis si facut! Se despart ei, pleaca fiecare unde crede de cuviinta si, pe inserat, se intalnesc dupa cum au stabilit.- Tu cat ai strans?- 10 lei...- si cum ai facut?- Am fost intr-un parc si am scris pe un carton: «Nu am serviciu, am 3 copii de crescut, va rog sa ma ajutati!».

Dar tu cat ai strans?- 7.658 de lei.- Iooy!!! Dar cum ai facut?- Am scris pe un carton: «imi lipseste 1 leu sa ma intorc in Ungaria».

4. Un ungur agata o prostituata in Gara de Nord si o duce la el acasa. O dezbraca si vede ca era epilata peste tot.- Unde e peru’? intreaba mirat ungurul.- Hai sictir; la 50 de lei ora vrei sa te invat si geografie?!

5. Doi unguri merg la un restaurant romanesc.- Doua oua moua, zice primul.- Ve rog sa scuzati prietenul meu, zice al doilea. Nu prea bine vorbeste romaneste. Doi oi moi, ve rog! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI