Când vine vorba de activități de vacanță, Grecia pare că le cuprinde pe toate. Sporturi de apă, călărie, vizita la muzee sau shopping, patria zeilor știe cum să își atragă turiștii și să îi țină ocupați în tot timpul pe care îl petrec pe continent sau pe insule. Dintre toate, snorkelingul este, de departe, una dintre cele mai interesante lucruri pe care le poți face într-un concediu pe ținuturile elene.

Apele Mediteranei, care scaldă liniștit întreaga Grecie, ascund sub ele un adevărat univers plin de culoare. Această activitate nu numai că te va ajuta să te relaxezi la maximum, dar îți va oferi ocazia de a cunoaște pe viu tainele florei și faunei din adâncuri.

Așa că pune în bagajul de vacanță papucii de apă, ochelarii și tubul de snorkeling și pregătește-te să fii uimit de frumusețea mută a mării, în Grecia. Iată care sunt cele mai spectaculoase locuri pentru scufundări de acolo!

Plaja Dafni, Zante

Plaja Dafni din Zante este locul în care, în fiecare an, broaștele țestoase ies pe 1 mai să își depună ouăle. Spectacolul naturii are loc atât pe uscat, cât mai ales în apă, unde poți avea minunata ocazie de a înota cu maiestuoasele creaturi, până pe 31 octombrie, când acestea se retrag în larg.

Plaja are regulile ei, în sensul că numărul de turiști este limitat la 100 de persoane, pentru a nu stresa broscuțele sau a le împiedica în vreun fel să se reproducă, așa că plănuiește o excursie aici cât mai devreme cu putință!

Plaja Foki, Kefalonia

Plaja Foki de pe insula Kefalonia este descrisă de cei care au vizitat-o ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din întreaga Grecie unde poți face scufundări.

Te vei convinge de acest lucru atunci când vei băga capul sub apă și vei admira abundența vieții marine de aici. În plus, plaja este presărată cu peșteri naturale, săpate de apă în stâncile aride. Relaxarea și liniștea sunt cuvintele care definesc cel mai bine acest loc minunat.

Plaja Afionas, Corfu

Viața marină poate fi admirată și de pe insula Corfu. Deși cu o notorietate mare, ceea ce o face să fie și aglomerată, plaja Afionas este un loc căutat pentru snorkeling de către turiștii care ajung aici din toate colțurile lumii. Pești cu dimensiuni și culori care te vor impresiona te așteaptă sub valurile foarte liniștite ale Mediteranei.

Plaja Shinaria, Creta

Dacă vrei să guști și puțină adrenalină în concediul tău din Grecia, poți închiria un yacht sau o barcă cu motor pentru a ajunge pe plaja Shinaria. Apele curate ca lacrima de aici îți vor permite să vezi la peste 10 metri sub apă, deci locul este mai mult decât potrivit pentru o sesiune de snorkeling care să te încarce de energie. Poți admira caracatițe, pești exotici sau calcani, dar și alte animale marine. Îți recomandăm să ajungi aici între lunile mai și septembrie, pentru ca vizita ta să se transforme într-o experiență completă a locului.

Grăbește-te și prinde cele mai ieftine locuri pentru o vacanță excelentă în Grecia. TUI TravelCenter ți-a pregătit oferte de nerefuzat, așa că intră pe site și alege-ți pachetul cel mai potrivit pentru tine și cei cu care vrei să îți petreci timpul liber.

Ofertele early booking pentru Grecia de anul acesta sunt excelente!  

 

Creta-Heraklion*

 

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03: EBD 10%

 

Corfu

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03: EBD 12%

                                          

Creta-Chania

 

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03: EBD 10%

 

Santorini

 

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03: EBD 15%  

 

Zakynthos

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03: EBD 10%

 

Rhodos

 

Pragul cel mai mare valabil până la 31.03: EBD 10%

 

* Informație valabilă la data publicării


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si