Close sidebar
Close sidebar

Cele mai bune metode pentru a reveni in forta la munca dupa mini-vacanta

Sa revii in forma la munca, dupa vacanta de sarbatori este o adevarata provocare! De la trezitul cu noaptea-n cap, la sarcinile si programul lung de la birou, totul se transforma intr-un cosmar in mintea noastra, care inca nu a asimilat ideea ca ...vacanta s-a terminat. Dar, solutii exista! Iata ce trebuie sa facem pentru a avea o revenire placuta la locul de munca.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prima zi de munca pentru angajatii care au fost in vacanta de sarbatori poate fi...un adevarat cosmar!
Programul de somn pana la pranz trebuie sa devina o dulce amintire, relaxarea si plimbarile  de dupa-amiaza  vor fi complet sterse din program, in timp ce munca si obligatiile vor deveni...activitatile principale de pe ordinea de zi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Un lucru este cert! Vacanta de sarbatori s-a incheiat pentru cei mai multi dintre noi, asa ca  vrem, nu vrem, trebuie sa ne apucam de treaba.
Trebuie sa revenim si la o alimentatie mult mai echilibrata, in comparatie cu meniul incarcat pe care l-am avut de sarbatori.

Niste preparate usoare, pe baza de fructe si legume ne-ar revigora pentru un nou inceput. Atentie, insa! Totul se face treptat. Organismul nu trebuie infometat si nici stresat cu regimuri draconice.

Multe doamne apeleaza si la trucuri...feminine iar o vizita la un salon de infrumusetare pare sa fie una dintre variantele castigatoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI