Regina Elisabeta a II-a a împlinit 94 de ani pe 21 aprilie și, în ciuda vârstei înaintate, are o viață socială activă în care își etalează obiceiuri care multora le pot părea stranii. Ea a urcat pe tron pe 6 februarie 1952, iar în cei peste 68 de ani de domnie, presa a surprins diverse tabieturi care, fiind ale unei regine, sunt privite cu mare interes.( vezi ce a spus Regina despre coronavirus)

Printre cele mai neobișnuite obiceiuri ale reginei este acela că nu pleacă în vreo călătorie fără un pachet care conține propriul ei sânge. De altfel, medicul personal o însoțește pe regină în toate călătoriile ei. Doctorul trebuie să cunoască toate spitalele amplasate în imediata apropiere a regiunii vizitate de către regină.

Citeste si: Ambasadorul Marii Britanii a gătit sarmale: „La final, vom avea ceva atât de delicios”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Palatul Buckingham: Prinţul Harry şi soţia sa Meghan renunţă la titlurile de ”Alteţe Regale”

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a convocat o întâlnire de urgenţă la Sandringham pentru a discuta viitorul ducilor de Sussex

Regina Angliei vrea ca ferestrele să fie închise

De asemenea, medicul trebuie să care cu el o trusă medicală voluminoasă în care să aibă un defibrilator mobil și medicamente vitale.

În afară de aceasta, medicul are și un pachet cu sângele reginei, care va fi utilizat pentru o transfuzie în caz de necesitate. Un alt obicei este acela că, la Palatul Buckingam, reședința ei, nu permite ca geamurile să fie deschise.

Presa a aflat că motivul este acela că clădirea trebuie să pară perfectă din exterior, iar geamurile deschise ar putea distruge priveliștea. De aceea, ferestrele pot fi deschise doar la o oră anumită.

Apropiații Reginei Elisabeta a II-a au dezvăluit că acesta detestă sunetul cuburilor de gheață aruncate într-un pahar. Regina ar fi mărturisit că sunetul bilelor de gheață sună mult mai muzical, desfătându-i urechile.

Elisabeta a II-a își numerotează fiecare obiect din garderobă

De aceea, doar gheața în formă de bile este folosită pentru răcirea băuturilor reginei. Se pare că în geanta ei se găsește un cârlig pe care-l folosește ca să-și agațe geanta sub masă. S-a dezvăluit că poziția genții este un semn pentru servitori. Dacă geanta stă pe podea – asta înseamnă că Regina vrea să plece, iar dacă geanta este agățată de cârlig – Elisabeta se simte bine.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Și garderoba Reginei este atent supravegheată. Toate hainele ei sunt numerotate și înregistrate într-un jurnal special. Astfel, fiecare număr al hainei va dezvălui când și de câte ori a fost purtată de către regină. Datorită acestui lucru, Regina Elisabeta nu va ajunge în situația de a purta de mai multe ori aceleași piese vestimentare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si