Close sidebar
Close sidebar

Cele mai frumoase 3 târguri de Crăciun din Europa (2018)

Magia Sărbătorilor de iarnă se apropie cu paşi repezi şi încă puţin timp ne mai desparte de acele zile magice ale lunii Decembrie. Dacă vrei ca acest Crăciun să te prindă într-o destinaţie cu adevărat specială, află că târgurile de iarnă ale marilor oraşe europene te aşteaptă şi în acest an cu porţile deschise.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Magia Crăciunului învăluie aceste locuri magice, de care te poţi şi tu bucura alături de cei dragi, dacă îţi cumperi din timp bilete pentru unul dintre cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa. Care sunt acestea?

Ei bine, noi suntem mai mult decât bucuroşi să îţi povestim despre 3 dintre cele mai frumoase destinaţii de acest fel, aşa că grăbeşte-te să fii şi tu pe lista celor care le vor vizita în vacanţa de iarnă a acestui an!

Târgul de Crăciun din Viena, Austria
21 noiembrie- 26 decembrie

Dacă încă nu ai apucat să vizitezi până acum capitala Austriei, Crăciunul este un prilej numai bun pentru a face acest lucru. Cu ocazia Târgului de Iarnă organizat în Viena, o mulţime de festivaluri tematice îşi deschid porţile vizitatorilor veniţi aici din toate colţurile lumii, pentru a se bucura de magia Crăciunului.

Nu trebuie ratată atmosfera din faţa palatului Schonbrunn, acolo unde peste 60 de căsuţe frumos împodobite te aşteaptă cu mâncăruri tradiţionale, turtă dulce, muzică austriacă şi o atmosferă de vis.

Târgul de Crăciun din Strasbourg, Franţa
27 noiembrie- 24 decembrie

Dacă Franţa era de ceva timp pe lista ta cu destinaţii de vacanţă, profita de farmecul specific Sărbătorilor şi mergi la Târgul de Crăciun organizat în Strasbourg.

Este cel mai vechi târg de acest fel din Franţa şi unul dintre cele mai vizitate de pe întregul continent.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Peste 300 de căsuţe sunt pregătite în fiecare iarnă, majoritatea în jurul celor mai importante catedrale gotice din oraş. În fiecare astfel de loc magic din oraş poţi încerca preparate savuroase din bucătăria alsaciană, poţi cumpăra pentru cei dragi de acasă cadouri cu iz de sărbătoare, însă nu uita de un loc cu adevărat special din Strasbourg: Piaţa Kleber.

Aici, în absolut fiecare an, un brad uriaş şi frumos împodobit îi aşteaptă pe toţi cei care vizitează Târgul de Crăciun din Strasbourg.

Sub acest brad, oamenii lasă cadouri pentru persoanele nevoiaşe, pentru că despre altceva poate fi vorba, atunci când ne gândim la magia Crăciunului?

Târgul de Crăciun din Aachen, Germania
25 noiembrie- 30 decembrie

Târgul de Crăciun din Aachen, Germania îşi închide porţile abia în prag de Anul Nou, aşa că timpul este de partea ta pentru a vizita acest loc magic. Ca orice alt oraş important al Germaniei, Aachen este împânzit de pieţe mai mari sau mai mici, ce se luminează şi capătă un farmec aparte, în zilele Târgului de Crăciun.

Arome îmbietoare ale mâncărurilor te fac să te opreşti din metru în metru la fiecare căsuţă împodobită cu lumini şi crengi de brad, iar muzica tradiţională se aude de peste tot. În Aachen, cei mici îl pot întâlni pe Moş Crăciun, aşa că aceasta este o destinaţie numai bună de vizitat, dacă vrei să pleci cu cei mici din ţară, în vacanţa de iarnă.

Dacă ai pus deja ochii pe o super-ofertă de bilete pentru un Târg de Crăciun din Europa, însă banii pe care îi ai acum nu îţi ajung pentru cumpărarea acestora, nu trebuie să mai aştepţi până la salariu, pentru că astfel de bilete se vând ca pâinea caldă, în această perioadă. Tot ce trebuie să faci este să aplici online pentru un credit ifn, pe care să îl restitui apoi la salariu.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Un credit ifn îţi poate aduce în cont până la 2000 de lei, bani cu care poţi plăti acontul sau preţul întreg pentru biletele la Târgul de Crăciun. Totul se întâmplă online şi extrem de rapid, astfel încât tu poţi rezerva din timp locuri pentru vacanţă. Un credit ifn de la VivaCredit permite o rambursare anticipată şi 0 comisioane, aşa că ia în calcul această variantă, pentru o vacanţă de iarnă absolut magică!
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI