La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! V-am pregătit o serie de mesaje și urări frumoase pentru 1 Decembrie 2023.

Pe data de 1 Decembrie este celebrată Ziua Națională a României, un moment foarte important în istoria noastră. 

În anul 1918, la Alba Iulia a avut loc Marea Adunare și a fost votată unirea Transilvaniei cu România, fiind consfințită România Mare, în urma adoptării rezoluției care atestă unirea tuturor românilor.

Pe lângă sărbătorirea valorilor culturale românești, pe data de 1 Decembrie toți angajații români au liber. Apoi ei au parte de încă o zi liberă, pe 30 noiembrie 2023 când este sărbătorit Sfântul Andrei. Cele două zile se lipesc de zilele de sâmbătă și duminică, astfel încât românii au la dispoziție un weekend prelungit în care să sărbătorească așa cum doresc cele două zile importante.

steagul romaniei

Pe data de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, angajații români au liber.

[Sursa foto: Freepik]

Transmite-le celor dragi cele mai frumoase mesaje de 1 Decembrie 2023, de Ziua Națională a României

„Dragi români, în această zi de sărbătoare vă doresc să aveți parte de veselie și iubire, iar sufletul să vă fie inundat cu iubire și liniște. La mulți ani de Ziua Națională a României!”

„La mulți ani, dragi români! Să avem parte de un nou an frumos și prosper, iar toate dorințele noastre să devină realitate.

Să ne amintim în această zi de sărbătoare sacrificiile făcute de cei din urmă pentru ca noi să fim acum liberi”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Mesaje de 1 Decembrie 2023: La mulți ani, România!

„De Ziua Națională a României, eu vă doresc să aveți parte de bucurii și oameni frumoși și calzi, iar norocul să vă urmărească la fiecare pas. Bunul Dumnezeu să aibă grijă de voi, să fiți voioși întotdeauna. La mulți ani, români!”

„Fie ca ziua de 1 Decembrie să vă găsească voioși și bucuroși! Să aveți parte de tot ceea ce vă doriți și, nu în ultimul rând, de sănătate! La mulți ani, dragii mei frați români!”

urare de 1 decembrie - ziua nationala a romaniei - steagul romaniei

Transmite-le persoanelor dragi cele mai frumoase mesaje de 1 Decembrie cu ocazia Zilei Naționale a României.

[Sursa foto: Facebook]

„La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla! Să nu vă uitați niciodată rădăcinile, că veniți dintr-un neam de oameni iubitori și muncitori. Ziua să vă fie la fel de frumoasă ca prima rază de soare ce strălucește dis-de-dimineață!”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Cu ocazia Zilei Naționale a României, vă urez tot binele din lume, să fiți fericiți și să aveți parte de belșuguri nenumărate. La mulți ani, români! La mulți ani, România!”

Citește și: Urări de 1 Decembrie 2023: La mulţi ani România! La mulţi ani români!

„De ziua noastră, a tuturor românilor, să încercăm să fim frați adevărați! Să ne prindem în horă și să dansăm și să cântăm, să fim mândri că suntem români! La mulți ani!”

„De ziua tuturor românilor, eu vă urez gândurile mele sincere. Să aveți parte de sănătate și succes oriunde v-ați afla. Astăzi este despre noi, ca frați! La mulți ani tuturor românilor!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si