De Valentine’s Day, dragostea pluteşte în aer şi mulţi fac declaraţii persoanelor iubite. Astfel că, pentru cei care se află în pană de inspiraţie şi nu-şi găsesc cuvintele potrivite pentru a-şi exprima sentimentele, am pregătit o serie de mesaje deosebite.

Mesaje de dragoste speciale, pentru Ziua Îndrăgostiţilor 2022

“Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă”

“Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viaţa mea, tu eşti totul pentru mine! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături “la bine şi la greu” îţi mulţumesc pentru “Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există!” 

“Te iubesc pentru că … îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi sunt definiţia fericirii eterne” 

“Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!”

Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiţilor

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ziua Indragostitilor 2022: Ce trebuie sa faci pentru a atrage iubirea in viata ta?

„Fără dragoste suntem orfani de toate, fără pasiune suntem ca o moară de vânt spânzurată în vid!”

“Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să-ţi fiu aer, apă, pământ. Dar tu trebuie să-mi promiţi că vei înflori numai pentru mine.” 

“Nu îţi voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… îţi voi spune doar că TE IUBESC mai mult decât orice.” 

“Te-am cunoscut în clipe grele, când sufletul mi-era pustiu, şi m-am îndrăgostit de tine, fără să vreau, fără să ştiu.” 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Dragostea e un munte pe care îl urci râzând şi îl cobori plângând. E o taina pe care îndrăgostiţii o ascund de frica lumii…. când taina e descoperita dragostea se stinge ca un clişeu fotografic expus la lumina.”

“Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot.” 

Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiţilor

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mesaje de Ziua Îndrăgostiţilor 2022 pentru iubit/iubită şi soţ/soţie

Declarații de dragoste pentru persoana iubită de Valentine’s Day 

“Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!” 

„Iubirea este singurul răspuns normal şi satisfăcător la problema existenţei umane.” – Eric Fromm

„Când dragostea nu este o nebunie, ea nu este dragoste.” – Pedro Calderon de la Barca 

„Nu te iubesc pentru că eşti frumoasă, sau eşti frumoasă pentru că te iubesc?” – Richard Rodgers 

Când te-am văzut prima oară inima mi-a fost cuprinsă de dorinţă. Cu timpul am făcut o pasiune pentru tine, iar azi am puterea să-ţi spun: te iubesc ! 

” Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie, cerul plângea pentru că pierduse cel mai frumos înger! “

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

“Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.”

“Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!”

Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiţilor

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților. Prognoza meteo pentru 14 februarie

“Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”

“Te iubesc pentru că trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că eşti totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru…” 

“Ceea ce-ţi scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăţi de suflet şi minte, căci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!” 

” Dacă aş planta o floare, de fiecare dată când mă gândesc la tine, aş merge acum printr-o grădină plină de flori, fără să îi mai găsesc capătul.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si