Ziua de naștere este unul dintre cele mai importante momente din viața unui om.

Această zi marchează trecerea timpului, însă, totodată, ne face să ne gândim la lecțiile pe care le-am învățat de-a lungul anului care a trecut, ce am putea schimba și ce am putea îmbunătăți la noi pentru a deveni cine ne dorim să fim!

Transmite-le persoanelor dragi din viața ta cele mai frumoase mesaje și urări cu „La mulți ani!” și surprinde-le de ziua lor de naștere! Fă-le o bucurie persoanelor pe care le iubești cel mai mult cu ocazia zilei lor

de naștere.

Cele mai frumoase mesaje și urări cu „La mulți ani!” pentru ziua de naștere

„Astăzi este ziua ta! Eu îți doresc să ai parte numai de lucruri bune în viață, să fii înconjurat doar de fericire și să te bucuri de fiecare clipă. Ai grijă de sufletul tău și încearcă mereu să îți găsești motive să zâmbești! Să ai sufletul mereu plin de iubire, să oferi și să primești dragoste neîncetată! La mulți ani!”

„Dragă (numele persoanei), cu ocazia acestei zile de sărbătoare, eu doresc să îți transmit cele mai calde și sincere gânduri. Fie ca soarele care răsare dis-de-dimineață să îți aducă întotdeauna putere și determinare să faci tot ceea ce ți-ai propus, iar fiecare stea de pe cer să strălucească pentru viitorul tău! La mulți ani sănătoși alături de cei dragi!”

mesaje si urari cu la multi ani de ziua de nastere

Ziua de naștere este unul dintre cele mai importante momente din viața unui om.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citește și: La mulți ani de Sf. Andrei 2023! Mesaje, urări și felicitări pentru cei care își serbează ziua de nume pe 30 noiembrie

„La mulți ani frumoși, cu sănătate și fericire îndelungată! Îți doresc să strălucești mereu mai tare decât orice diamant și să ai parte de un viitor prosper și plin de bucurii nelimitate!”

„Fie ca această zi specială să îți aducă bucurie în suflet! Îți doresc să ai parte doar de oameni minunați și să ai parte doar de bogății și iubire infinită în viața ta. La mulți ani, drag prieten!”

„Această zi minunată înseamnă foarte mult pentru mine pentru că în această zi s-a născut cea mai bună persoană pe care o cunosc! Cu ocazia zilei tale de naștere, drag prieten, eu îți urez să fii mereu înconjurat de oameni buni și inimoși, așa cum ești și tu și, să nu lași niciodată nimic să te doboare. La mulți ani frumoși!”

„La mulți ani, dragă (numele persoanei)! Astăzi îți doresc tot binele din lume! Să ai parte doar de bucurii și să fii însoțit de fericire și optimism oriunde mergi! Fie ca viața să fie blândă cu tine, iar tu să pășești pe drumul vieții cu încredere deplină în propriile forțe și să nu lași nimic să te doboare! La mulți ani!”

mesaje si urari cu la multi ani de ziua de nastere

Fă-i pe cei dragi ție să zâmbească de ziua lor de naștere!

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Citește și: Urări de Sf. Andrei 2023: „Fie ca tot ceea ce îți dorești să se îndeplinească, iar tu să ai putere să înfrunți orice obstacol. Îți urez un călduros La mulți ani, Andrei!”

„Fie ca această zi să îți lumineze viața, dragă (numele persoanei), iar tu să te bucuri de oamenii de lângă tine care te iubesc necondiționat. Să ai parte de surprize minunate și să ai mereu un zâmbet larg și frumos! La mulți ani!”

„La mulți ani! Îți urez o zi de naștere superbă, iar tu să ai parte doar de bucurie și succese mai departe în viața ta! Să ai curaj să descoperi frumusețea vieții și să ai încredere întotdeauna în tine!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si