Asiana Peng, tânăra de doar 19 ani, înscrisă în cel mai dur reality show Survivor România, e o fostă gimnastă de performanță, care se mândrește cu 50 de medalii obținute la competiții naționale și internaționale.

Asiana Peng de la Survivor, una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor. Asiana Peng este o concurentă de temut de rivalele sale de la Războinici, mai ales după ce în competiția difuzată duminică seara, ea a învins-o pe Adriana, considerata cea mai puternică din echipa ei.

De altfel Adriana a făcut și o criză de nervi după ce a pierdut în fața micuței gimnaste Asiana Peng.

Citeste si: Prima reacție a iubitului Asianei Peng, după ce Faimoasa de la Survior a fost nominalizată să plece: ”Incredibil, au făcut acest lucru chiar de ziua ei”

Citeste si: Elena Ionescu, Grațiela Duban, Cristina Șișcanu și Asiana Peng își testează limitele la Survivor! Care sunt cele mai mari temeri ale concurentelor: "Plâng fără oprire, mi-e foarte frică de..."

Citeste si: Ce sexy e Asiana Peng! Fosta gimnastă s-a fotografiat cu mașina ei FOTO

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 

Asiana Peng
Asiana Peng

Asiana Peng speră că va rămâne cât mai mult timp în competiție, asta pentru că spune că e obișnuită cu condițiile grele, este agilă, bună sportivă și a început să aducă puncte echipei sale.

Citeste si: Mama Asianei Peng e furioasă pe Andreea Răducan, preşedintele Federaţiei de Gimnastică, care îi cere daune de 100.000 de euro: „Oare nu ţi-o fi ruşine?”

 

Asiana Peng
Asiana Peng

Asiana Peng de la Survivor, exclusă din lotul de gimnastică al României

Asiana Peng a trăit un moment dramatic, când a fost exclusă din lotul național de gimnastică, în decembrie 2015. După acest episode, mama sa, Silvana Peng i-a denunțat la DNA pe antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang, alături de Federația de Gimnastică, pentru abuz în serviciu, și la Consiliul Național de Combaterea Discriminării, pentru rele tratamente și rasism. Asiana Peng ar fi trebuit să reprezinte România la Rio în 2016, însă familia acesteia a început un proces prin care acuza metodele de antrenament barbare la care susține că fusese supusă gimnasta.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Fiica mea a trebuit să-ți abandoneze lotul și să înțeleagă că nu poate reprezenta țara în competițiile internaționale din 2016 (…) Copilul mei a fost supus la lucruri care nu se fac. După relaxarea mușchilor prin metoda ”butoi cu gheață”, mi-a silit copilul să-și pună sacii cu nisip pe picioare și să facă nu știu câte ture de sală în alegare care nu duce decât la ruperea mușchilor…”, a declarat Silvana Peng, mama Asianei la acel moment.

Asiana Peng
Asiana Peng

Faimoasa Asiana Peng, despre participarea ei la Survivor România

Asiana Peng, înainte de a pleca la Survivor România, a declarat că este sigură că va face față probelor dure ale competiției, fiind obișnuită cu viața grea, departe de casă și cu antrenamentele dure din perioada cantonamentelor.

”Sunt rezistentă, am capacitatea de a face faţă oricărei provocări. Sunt obişnuită cu cantonamentele şi cu reguli stricte, spartane”, a spus Asiana Peng.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si