Pe data de 24 februarie 2024, Dragobetele îi scoate din case pe români.

Indiferent că alegi să îți petreci timpul cu persoana iubită, alături de prieteni, ori de familie sau chiar în compania propriei persoane, ți-am pregătit o listă cu evenimente ce vor avea loc sâmbătă, de Dragobete, în București.

Evenimente în București de Dragobete 2024

Iată unde poți merge pentru a te distra de Dragobete 2024 în București.

Citește și: Horoscopul zilei de 24 februarie 2024: Vești bune de Dragobete pentru aceste zodii

Concert Ștefan Bănică Jr. la Berăria H

Pe data de 24 februarie 2024, cu ocazia zilei de Dragobete, Ștefan Bănică va susține un concert incendiar la Berăria H. Spectacolul este dedicat în special îndrăgostiților, iar cei care își doresc să petreacă clipe de neuitat trebuie să știe că spectacolul începe la ora 19:00. Bilete AICI.

stefan banica concert

Ștefan Bănică Jr. va concerta pe 24 februarie 2024 la Berăria H.

[Sursa foto: Facebook Ștefan Bănică Jr.]

Radu Pietreanu- One Man Show la The Fool

Scenaristul și actorul român Radu Pietreanu va susține sâmbătă, pe 24 februarie 2024, de Dragobete, un spectacol menit să aducă zâmbetul pe buzele celor ce merg să îl vadă, la The Fool.

Evenimentul va începe la ora 17:30, iar prețul unui bilet este de aproximativ 60 de lei.

Mai multe detalii AICI.

Stand-up Comedy la Comics Club

Începând cu ora 22:30, pe scena Comics Club vor urca Cristi Popesco, Toma, Sorin, Edi Rădoiu și în deschidere va urca Vlad Mustățea, pentru a le oferi bucureștenilor un spectacol de stand-up comedy incredibil.

Cei care își doresc să participe găsesc mai multe detalii AICI.

Bazaar de Mărțișor

În perioada 24-25 februarie 2024 se organizează un târg perfect pentru iubitorii de shopping. Evenimentul „ Bazaar de Mărțișor ” va avea loc între orele 11:00-21:00, iar intrarea este gratuită în ambele zile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform descrierii evenimentului, cei ce vor participa la acest târg vor găsi cadouri perfecte de Mărțișor. Printre acestea, oamenii vor putea cumpăra bijuterii, lumânări, decorațiuni diverse, accesorii, cosmetice naturale, picturi, deserturi, haine și multe altele.

Citește și: Cele mai frumoase mesaje și urări de Dragobete 2024: „La mulți ani, dragostea mea! Te iubesc enorm și mă bucur că faci parte din viața mea!”

Drag de Mărțișor în Parcul Eroilor

Evenimentul Drag de Mărțișor se va desfășura în perioada 23-25 februarie 2024 în Parcul Eroilor din Capitală. Acest eveniment are scopil de a sărbători vestitorul primăverii, Mărțișorul.

Românii care aleg să meargă la acest eveniment vor fi întâmpinați în toate cele 3 zile cu muzică, produse românești, mărțișoare lucrate manual, bijuterii, cosmetice naturală, lumânări, cărți și jucării pentru copii și ciocolată artizanală.

Doritorii vor găsi în cadrul evenimentului și specialități ale iernii, cum ar fi vinul fiert, ciocolată la caldă și bubble waffle.

Pe lângă toate acestea, în cadrul evenimentului vor fi organizate și ateliere interactive pentru copii unde vor învăța să confecționeze mărțișoare și cadouri. Intrarea la eveniment este liberă.

Târgul Mărțișorului la Muzeul Țăranului

Târgul Mărțișorului la Muzeul Țăranului se va desfășura în perioada 24-29 februarie 2024, între orele 10:00- 18:00.

La acest eveniment vor fi invitați meșteșugari, artiști și studenți. Cei care optează pentru această activitate relaxantă vor învăța să facă mărțișoare frumoase și deosebite folosind tehnici interesante. Totodată, cei care vor participa la acest eveniment vor putea degusta preparate de casă, turtă dulce, dulciuri, prăjituri, sărățele și diverse ceaiuri.

prețul unui bilet de intrare la acest târg costă:

  • pentru adulți- 12 lei
  • pentru pensionari- 6 lei
  • pentru elevi și studenți, posesori ai cardului Euro 26, în vârstă de până la 30 de ani, persoanele adulte cu handicap mediu sau ușor – 3 lei

martisor

Pe 24 februarie 2024 se vor organiza mai multe târguri în București cu ocazia celebrării Mărțișorului.

[Sursa foto: iStock]

Garden of lights la Grădina Botanică

Evenimentul are tema celebrei povești Alice în Țara Minunilor, iar celebrele personaje precum Iepurele Alb, Pisica de Cheshire, Pălărierul și Regina de Cupă nu vor lipsi.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Vizitatorii vor fi întâmpinați de mii de lumini colorate care îi vor transpune în celebra poveste și se vor simți ca fiind parte dintr-o lume cu adevărat magică.

Evenimentul Garden of lights va mai dura până pe data de 3 martie 2024 inclusiv. Bilete AICI.

garden of lights gradina botanica

Unul dintre cele mai frumoase evenimente organizate pe 24 februarie este Garden of Lights de la Grădina Botanică.

[Sursa foto: Facebook Garden of Lights]

Circul Espinol la Militari Shopping

Circul Espinol se desfășoară în acest an în perioada 16 februarie- 3 martie 2024. Spectacolele de acrobații, jonglerie, echilibristică, precum și multe altele, vor putea fi văzute în cortul încălzit. Programul este următorul:

  • Miercuri- Vineri, începând cu ora 18:30
  • Sâmbăta, de la ora 16:00 și ora 18:30
  • Duminica, de la ora 11:30 și ora 15:30.

Citește și: Ce sărbătoare este în Calendarul ortodox pe 24 februarie 2024, de Dragobete?

Târgul de Dragobete de la Muzeul Satului

Muzel Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează Târgul de Dragobete în perioada 24-25 februarie 2024, în intervalul orar 09:00- 17:00.

Cei ce aleg să calce pragul muzeului vor fi întâmpinați de meșteri alături de cele mai frumoase creații ale acestora, dar și produse tradiționale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si