Euro 2024, topul salariilor de antrenori. Publicația "Finance Futbol” a făcut publice salariile antrenorilor tuturor echipelor naționale care vor participa la Campionatul European, potrivit VoxNews.

Cel mai bine plătit antrenor de națională prezent la EURO 2024 este Garreth Southgate, selecționerul Angliei, cu un salariu de 5,8 milioane de euro pe an.

Pe locul doi în topul salariilor de antrenor de la Euro 2024 este selecționerul Germaniei, Julian Nagelsmann, cu 4,8 milioane euro pe an. 

Podiumul este completat de antrenorul Portugaliei, Roberto Martinez, care încasează anual un salariu de 4 milioane euro.

Top 3 salarii de antrenori la EURO 2024

Top 3 salarii de antrenori la EURO 2024

[Sursa foto: Twitter]

Ce salariu primește Edi Iordănescu, antrenorul României la Euro 2024 

Potrivit sursei citate, Edi Iordănescu este plătit de FRF cu 240 de mii de euro anual, ceea ce-l plasează pe locul 23 din 24 în topul salariilor selecționerilor de la EURO 2024.

Mai slab plătit decât el este doar antrenorul Georgiei, cu 200 de mii de euro pe an.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Euro 2024 - top salarii antrenori

Euro 2024 - top salarii antrenori

[Sursa foto: Vox News]

Cea mai săracă țară calificată la Euro 2024 este probabil Albania, însă antrenorul selecționatei-surpriză, Silvinjo se poziţionează pe locul 16, din 24 de antrenori în total.

Cel care a făcut posibil ca echipa albaneză să ajungă la cea mai bună competiție a Europei pentru a doua oară în istorie primește un salariu de 750.000 de euro pe an.

Ce salariu primește Edi Iordănescu, antrenorul României la Euro 2024 

Ce salariu primește Edi Iordănescu, antrenorul României la Euro 2024 

[Sursa foto: FRF]

Edi Iordănescu, conferință de presă înainte de meciul România- Liechtenstein

Selecționerul Edward Iordănescu și Ianis Hagi, au fost prezenți joi la conferința de presă dinainte de meciul cu Liechtenstein, programat vineri, 7 iunie, ora 21:00.

"Cred că înainte de toate trăim momente frumoase, unice, simţim asta pentru că după foarte mult timp România va fi din nou la un nivel înalt. Am avut o echipă care a terminat grupa pe primul loc, cu spirit de sacrificiu, şi prin toate aceste lucruri ar trebui să nască suport şi nu dubii, pentru că ne-am recâştigat orgoliul naţional. Trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem, conştienţi că trebuie să facem paşi pentru a ne creşte nivelul. Eu sunt fericit, recunoscător şi foarte încrezător", a declarat Edi Iordănescu.

Referitor la partida amicale cu Liechtenstein, de vineri, ultima dinaintea plecării în Germania la turneul final, Iordănescu a afirmat că se aşteaptă la un joc consistent.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

"După jocul de mâine seară vom trage linie şi vom şti exact pe ce jucători ne vom baza. Eu mă aştept să facem un joc consistent, cu realizări. Aşteptaţi-vă la multe schimbări, iar eu mă aştept la un public cât mai numeros".

Iordănescu a precizat încă o dată că nu a negociat cu niciun club preluarea funcţiei de antrenor şi că întâietate are echipa naţională pentru prelungirea contractului după EURO 2024.

România, ultimul test înainte de Euro 2024

Naţionala României va mai disputa un ultim meci de pregătire înaintea EURO 2024, vineri, cu Liechtenstein, pe Stadionul Steaua, de la ora 21:00.

România va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si