Acest cățel de talie mică, pe jumătate chel, face parte din cea mai scumpă rase din lume- Chinese Creasted. Anul acesta, un exemplar s-a vândut cu 5.000 de dolari.

Citește și: Căţeluş de două luni, lăsat să moară în chinuri într-o maşină încinsă, după ce stăpâna a plecat mai multe ore

Câinii Chinese Creasted sunt căutați în special pentru faptul că sunt foarte drăgăstoși și își urmează stăpânul necondiționat.

Le place să se joace, dar sunt și destul de sensibili, așa că trebuie dresați cu mare blândețe.

Maimuța De Brazza a fost vândută cu suma de 10.000 de dolari

Cei cu gusturi ceva mai exotice s-au orientat către o maimuță. Specia din imagini se numește De Brazza și este cea mai valoroasă primată vândută anul acesta, cu suma de 10.000 de dolari.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În final, cea mai costisitoare reptilă cumpărată anul acesta este pitonul albinos. În mare vogă printre colecționari, șarpele s-a vândut cu nici mai mult nici mai puțin de 40.000 de dolari, cam cât o mașină nouă. 

Pitonul albinos e o reptilă rară, dar care se îngrijește destul de ușor. Se hrănește cu rozătoare de maximum 2 ori pe săptămână și bea foarte multă apă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si