Close sidebar
Close sidebar

Cele mai sigure 5 mașini sub 15.000 de euro pentru tine și familia ta

În zilele noastre, o sumă de 15000 de euro pare mică dacă vrei să-ți achiziționezi o mașină cu adevărat perfomantă. Există însă soluții rentabile pentru toți.

Petru Luca,

Fiat Tipo, o mașină de toată isprava

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În zilele noastre, o sumă de 15000 de euro pare mică dacă vrei să-ți achiziționezi o mașină cu adevărat perfomantă. Există însă soluții rentabile pentru toți și pentru toate buzunarele, dacă ai grijă să cauți unde trebuie, să nu te întinzi mai mult decât îți permite bugetul și să te bucuri cum se cuvine de ce e mai bun pentru tine, la cel mai bun preț pe care ți-l permiți.  

Citeste si: Cât rezistă coronavirusul în lift. Descoperire uimitoare

1. HONDA JAZZ. Prețul începe de la 13.500 de euro, deci aici ne încadrăm în sumă. Mașină ideală pentru o familie la început de drum, cu un plus major pentru scaunele confortabile și care se pliază cu ușurință. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

2. DACIA DUSTER. Ca și Loganul, și Dusterul este o soluție perfectă, mai ales că pentru o calitate remarcabilă scoți din buzunar undeva pe la 11-12.000 de euro. Adaptat la drumurile noastre, dar și la buzunarele românilor, Dusterul are o ținută elegantă de drum și propune un raport calitate/preț imbatabil.  

Honda Jazz este o mașină accesibilă ca preț

Cu 15.000 de euro poți să-ți cumperi o mașină în care să ai încredere și care să-ți ofere confort și siguranță

3. FIAT TIPO. Cu sistem audio DAB, cruise control și restul facilităților incluse pentru 15.000 de euro, Fiat Tipo este soluția de avarie aleasă de cei care nu mai vor să pună 2000 de euro pentru achiziția unui Ford Focus.

Este însă o mașină robustă și foarte sigură. 

4. NISSAN JUKE. Prețul sare doar un pic de granița celor 15.000 de euro, dar merită din plin exagerarea financiară. Siguranța și confortul sunt clar la ele acasă la bordul unei mașini care nu te poate dezamăgi. 

5. SSANGYONG TIVOLI. Producătorul coreean are opțiunea unui motor pe benzină sau motorină, dar atrage în primul rând cu garanția extinsă de cinci ani, fără limită de kilometri, ce acoperă absolut orice fel de reparații.

Finisaje excelente, siguranță și încredere la doar 15.000 de euro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI