În capul listei trebuie să fie, neapărat, capodopera lui John Carpenter, Halloween. Însă pe lângă acest clasic, mai sunt şi alte lung-metraje care îţi vor trimite fiori pe şira spinării.

Cele mai tari filme horror de Halloween

The Fog (Ceaţa)
Un alt clasic al lui John Carpenter, The Fog este filmul perfect pentru iubitorii de fantome. Misterul şi suspansul te vor ţine cu siguranţă treaz toată noaptea.

Sleepy Hollow
Filmul regizat de legendarul Tim Burton, în care joacă Johnny Depp, Christopher Walken şi Christina Ricci este ecranizarea legendei Călăreţului fără Cap. Cu siguranţă nu vei mai avea nevoie de alte filme horror de Halloween.

Drag me to Hell

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Filmul prezintă povestea clasică a bătrânei vrăjitoare care dezlănţuie forţele răului în urma unui blestem. Categoric nu puteţi rata o poveste care vă va ţine cu sufletul la gură până la final. 

The shining

Poate unul dintre cele mai apreciate filme ale lui Stanley Kubrick.  Jack Nicholson face un rol de milioane, iar scenariul a fost scris după un roman de Stephen King.

“The Shining” spune povestea unei familii care primeşte în grijă, pe timpul iernii, un hotel izolat într-o zonă montană. La puţin timp, fiul, Danny, are viziuni despre trecutul hotelului iar tatăl său începe treptat să înnebunească din cauza fantomelor şi a izolării.

Dead silence 

De la creatorii filmului Puzzle Mortal vine un nou thriller plin de teroare. De când Mary Shaw a fost vânată şi ucisă miicul oraş Raven Fair a fost bântuit de morţi oribile.

Când soţia unui localnic este ucisă în mod brutal, acesta se întoarce acasă pentru a dezvălui legenda terifiantă a lui Mary Shaw şi motivul pentru care în momentul în care o vezi, nu va trebui să ţipi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si