Ea este Amy Nuttall, cunoscută pentru rolurile din mai multe seriale, dar mai ales pentru „Downton Abbey”. De asemenea, e cântăreață și reprezintă o figură cunoscută mai ales în Marea Britanie. Căsnicia ei cu actorul Andrew Buchan părea încheiat după ce acesta a început o relație cu o altă actriță. Însă lucrurile par să se fi rezolvat între cei doi. Amy și Andrew au reluat căsnicia după ce bărbatul a acceptat să semneze un contract care conține 7 reguli.

Ce i-a interzis Amy Nuttall lui Andrew Buchan 

În primul rând, Amy îi interzice orice întâlnire cu fosta amantă. În cazul în care au filmări în orașe diferite, cei doi actori trebuie să discute zilnic prin apel video. De asemenea, fiecare trebuie să aibă acces în telefonul partenerului. În plus, sunt obligatorii o ieșire romantică pe săptămână, o escapadă de o noapte la fiecare 7 săptămâni și câte o vacanță în doi la fiecare 7 luni. Mai mult, munca lor trebuie să fie considerată egală.

În presa din Marea Britanie s-a stârnit o adevărată polemică legată de acest caz. Iar unii sunt de părere că oricâte reguli ar impune Amy, un soț infidel nu poate fi schimbat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si