UPDATE: Cele sase persoane care au cazut din barca in Tulcea au fost recuperate in viata de catre echipaje ale Politiei de Frontiera, acestea urmând sa fie monitorizate de catre echipajele medicale prezente la fata locului, iar autoritatile vor investiga cum s-a produs evenimentul.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Tulcea, cele sase persoane care au cazut in apa, dintr-o barca, la gura Dunarii cu Sulina, au fost salvate de catre echipajele Politiei de Frontiera.


Echipajul SMURD Crisan si echipajul de pe ambarcatiunea ambulantei vor monitoriza din punct de vedere medical cele sase persoane.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit reprezentantilor ISU Tulcea, sase persoane aflate intr-o barca au cazut in apa, sambata dupa-amiaza, la gura Dunarii cu Sulina, iar persoana care a sunat la 112 sa anunte acest eveniment face manevre de scoatere a acestora din apa.

La fata locului se deplaseaza doua echipaje ale ISU Tulcea, un SMURD de la Crisan si o ambarcatiune, doua echipaje ale Politiei de Frontiera aflate in zona si o ambarcatiune a Ambulantei Tulcea.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si